Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karta graficzna :(

gn1ew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dość cienkiego kompa ,LOL mi nie idzieponieważ mam za słabą kartę graficzną ,wyskakuje mi błąd
"video card does not support pixel shader 2.0"

Moja Karta graficzna :
RADEON 9250
hmm nie znam sie na kartach graf. ale chyba musi być słaba skoro lol nie chce chodzić.
Jaką muszę kupić kartę graficzna ,żeby sie nie przepłacić ,ale zeby uciągneła LOLA ?

za każdą odpowiedz ,dam jakieś plusy jak jest cos takiego ,ZA KAŻDĄ ,chyba ,ze bedzie nie na temat oraz zwykly bezsensowny spam

Opublikowano

Cchciałbym ,mie tak zeby lola nie cieło ,a zeby chodził płynnie ,ale nie tak na maksa. Bo kasy zbytnio nie mam na jakąś super zajebista karte

A na karcie raden 4600 hd ,pojdzie lol :)?

Opublikowano

Ja mam zaintegrowaną i mi działa tylko na najmniejszej rozdzielczości, bo tak to mi sie komp przegrzewa i resetuje :> Radze kupić nowa karte, zajebistej nie musisz kupować. Karty graficzne nie są drogie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ymmm musisz kupić kartę graficzną która obsługuje pixel shader 2.0 jeżeli ci nie obsługuje to masz bardzo starą .

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

pojdzie spokojnie,mozesz jeszcze popatrzec na karty GeForce 9600 GT,mam taka wszystko na max i stale 60 fps

Tak , na tej karcie bedzie 60 fps na wysokich . MIALEM TAKA.
Opublikowano

Hehe ,tyle nasrało tych odpowiedzi ,że sam nie wiem co mam robic.Jak mam sprawdzic to wejscie do karty graf ? Bo jestem zielony w tej tematyce...

Karamba ,zaintegrowaną? Niby jak to zrobiłeś?
radeon 4600 hd czyli na tej by mi lol płynnie chodził ;)?

Najlepiej ,jak by mi ktoś podesłał link do jakieś karty graf. na której pójdzie lol ,ale zeby nie było po bóg wie ile złoty.

Opublikowano

NVIDIA 9500 gt też dobra, sam ją miałem i stale 60 fps. mogę ci tanio sprzedać. albo na allegro znajdź tanio używkę

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Mam pytanie , czy do laptopów i do stacjonarnych komputerów są inne karty graf. czy takie same ?

Obecnie mam laptopa i chciałbym wymienić.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Inne

Do laptopów jest wersja "M"

Np Radeon 7670M które są przystosowane wymiarami do laptopów

Topic

Ogólnie jeżeli masz AGp to proponuje radeona 3850 jak PCI to Geforca 9800

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Podaj jaką masz płytę główną, zasiłke i jak dużą obudowę to można będzie wtedy Ci coś konkretnego doradzić.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Własnie nie mam pojecia jak sprawdzic wejscie ,może na yt coś znadje? płyte główną? nie wiem jaką mam.. Jestem zielony w komputerach :(

Opublikowano

http://oi46.tinypic.com/mh8x1f.jpg

to po lewej to wejscie do monitora ,ja korzystam z tego.Wiem ,że tam jest usterka ale ona w niczymnie zawadza... Jaka karta obsługuje takie wejscie? Pamietajcie ze jak zaczniecie wymieniac to prosze podac czy na niej pójdzie np. lol :)

Opublikowano

Fajnie mu doradzacie nawet nie wiedząc jaką ma resztę sprzętu, a zwłaszcza zasilacz. Podaj specyfikację kompa

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

PRocek : AMD Sempron Processor 2800+
1.61 Ghz ,512 MB RAM (wiem słabiutko :D)
Płyta gł.:Gigabyte GA - K8NS
Kara graf : Radeon 9250
jeżeli chodzi o zasilacz to nie mam pojecia gdzie sie ta informacja znadjuje ,rozbierałem kompa i patrzyłem nza nakejka lecz nie iwme ktora to ;xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...