Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MTA

soniec3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, mam problem taki że jak chce wbić na serwer w MTA (Polski Best Play (bestplay.pl)) to nie chce mi sciagac dodatkow, tylko na poczatku sciaga mape

dodam że gdy jest jakis maly serwer typu DM gdzie sciaganie dodatkow to jakies 5-10mb to je sciaga, ale z tego serwera gdzie dodatki waza 100mb nie chce sciagac,

nie wiem co robic a bardzo chcialbym sobie na tym serwerze pograc, pozdrawiam Sloniu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli nie chce ściągać większych skryptów to może masz za wolnego neta/przerywa Ci go?

A jeśli nie to reinstall GTA i MTA powinien pomóc, nie możesz mieć żadnych modów gdy wchodzisz na serwer (Znaczy się cleo i skryptowych, tylko skiny możesz mieć itd)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Net mam bardzo dobry, reinstal GTA i MTA nie pomogl, modow nie mam, dodam ze mieszkam w norwegi i istnieje mozliwosc ze moj odbiorca internetu zablokowal gre ale nie wiem jaka jest na to mozliwosc

(bo np wszystkie gry ktore sie updatuja nie chca tego zrobic (nie przesyla danych) no ale dlaczego by sciagalo miejsze paczki, a tego serwera nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...