Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy!

bolek664

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuję pomocy, ponieważ mam błąd i nie mogę zalogować się do gry.

Gdy kliknę "Wejdź!" to wyskakuje mi taki błąd: login/status/LOGIN_REJECTED_NO_BASEAPP_RESPONSE

Jak można naprawić ten błąd abym mógł się normalnie zalogować do gry i zacząć przygodę z WoT?

Opublikowano

odinstalowanie wota, wyczyszczenie np cleaner + rejestr, dopiero później jeszcze raz wota zainstalować.

Mobo: ASRock 980DE3/U3S3 CPU: AMD FX-8320, 3500 MHz Cooler: Water Cooler Crosshair H80 GPU: Gigabyte 1060 6GB G1 Gaming

RAM: Kingston HyperX 2x4 GB 1886MHz DDR3 CL9 HDD: WD BLACK 500 GB SSD: Kingston XyperX 120GB 

PSU: Modecom Carbon 620W Case: Logic Concept A32 Zalman R1 White Mouse: SteelSeries Kinzu v3 + Steelseries QCK Keyboard: Modecom MC-800M Volcano LCD1: Samsung UE32H5500 LCD2: Packardbell Maestro 223DXL

Opublikowano

Konto istnieje na 100%, ponieważ na drugim komputerze normalnie wszystko działa.

A na tym komputerze nie mogę się zalogować na żadne konto.

Opublikowano

odinstalowanie wota, wyczyszczenie np cleaner + rejestr, dopiero później jeszcze raz wota zainstalować.

Odinstalowałem, wyczyściłem i zainstalowałem ponownie grę ale to nic nie dało.

Próbowałeś na innym koncie?

Żadne konto nie działa na tym komputerze, obojętnie na jakie konto chcę się zalogować to mam ten błąd.

próbowałeś napisać "ticket" do wg?

Napisałem "ticket" to mi odpisali, że mam ponownie zainstalować WoT ale to nic nie pomogło.

Nie znajduje twojego konta w bazie danych. Załóż nowe konto

Konto istnieje, na drugim komputerze mogę normalnie się zalogować.

Albo konto zostało usunięte albo zostało zablokowane. Jedyna opcja to ticket do supportu

Konto nie jest usunięte i nie jest zablokowane. Support nie pomaga.

Opublikowano

Spróbuj urochowić wota po pzez adminictratora ora pzez serwis pack 3. Więcej ci nie napisze bo się spieszę do szkoły . Jak by nie podziałało to napisz do mnie . Koło 13:40 będę w domu to wtedy na pewno pomogę ; )

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...