Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Almantia.pl -> item proto

obanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie a wiec mam taki mały problem z tym serwerem a mianowicie - z jakiej duszy wytrzasnąć item proto skoro nie ma locale_PL ? chciałbym ustawić bon swichera z kamera ale niestety serwer mi nie pomaga w tym ;)

Opublikowano

Co prawda nie widziałem ich clienta ale poszukaj podobnego pliku o podobnej wielkości . Następnie rozpakuj go i zobacz czy to locale :)

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Opublikowano

Pudło, w BGM (chyba że nie o ten plik ci chodziło) nie ma item proto ;/ Jakieś dalsze propozycje czy po prostu bd musiał lecieć każdy plik z osobna? (problemem są zmianki niestety ,albo raczej to że kupuj sie je przez skrzynkę której nie widać na modzie więc jeśli ktoś zna jakiś lepszy sposób niż szukanie to chętnie się dowiem...)

Opublikowano

Po prostu musisz zakupić te 100 zmianek na Cliencie.

Potem odpalić kamera i mieszać innej możliwośći nie widzę.

Chyba ,że wiesz który plik odpowiada za tę skrzynkę to wtedy dodajesz do kamera :

http://metin2mod.tk/mapy.html

Ja osobiście wolałbym już sam robić bony.Tym bardziej,że szkoda na Almantia cheatować.Jeśli by Administracja zauważyła choć ślad nielegala,to perm,ewentualnie ban czasowy.Spójż na ban-listę.Wszędzie tam,gdzie pisze nielegalne opro.,to kryje się pod tym kamermod.

Opublikowano

Po prostu musisz zakupić te 100 zmianek na Cliencie.

Potem odpalić kamera i mieszać innej możliwośći nie widzę.

Chyba ,że wiesz który plik odpowiada za tę skrzynkę to wtedy dodajesz do kamera :

http://metin2mod.tk/mapy.html

to mi sie mija z celem bo przy takim reloganiu więcej czasu stracę niż zyskam( za każdym razem ustawiaj bony etc)

Opublikowano

Skrzynia zaczarowań

a co do tamtego locala - niestety nie ma tam żadnego itemu z almanti (dodanego) nie tylko skrzynki... z tym że na reszcie mi nie zależy ;p

Opublikowano

Są tam te itmki bo sprawdzałem.

Ale zauważyłem że masz tutaj gotowego moda z tymi rzeczami :

http://www.mpcforum.pl/topic/853125-dl-almantia-mod/?view=getnewpost

Co do samego moda - nie znalazłem go wcześniej mimo że szukałem przez pół dnia rozwiązania problemu z item proto a co do itemków - jakim cudem je wytrzasnąłeś? wgrałem je tak jak wgrywałem zawsze i nie mam ich niestety...

Opublikowano

to nie wiem już co źle zrobiłem... jutro przejrzę , za to wgrałem tego moda i on działa (więc to najwyraźniej mój błąd całkowicie). Dziękuję wszystkim za pomoc, sprawa wyjaśniona... najchętniej dałbym jakiegoś repute(czy coś podobnego) ale nie mam jak... jednak nie zapomne o tym i jak bd miał możliwość to dam ;)

sprawa wyjaśniona a temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...