Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pozdrowienia od mpcforum ? :)

clubparty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jakis fan xD bardzo duzo osob odwiedza forum i pozostaje na nim na dluzej xD ale muzyczka na mpc by sie nawet przydala bo tak musze mtv wlaczac xD albo 4fun xD

BUM

Opublikowano

Dam sobię uciąć rękę, że to Mostro.

btw. założe się, że nie ma opcji współpraca. ;p

Opublikowano

Co do współpracy to niemożliwe.

Do autora pozdrowien raczej nie trafisz jeżeli jest tyle userów chyba że sam się zgłosi.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Po pierwsze link to jakiś fejk bo przerzuca na jakąś stronę erotyczną a po drugie kokosz i tak na pewno nie będzie chciał bo to radio chyba nie jest takie duże.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Radio sie rozwija i tak mamy wiecej odwiedzin niz inne popularne radia co maja 5lat, my mamy rok :) a jak widzicie muzyczka by sie przydala. Jest mozliwosc stworzenia kanalu mpcforum.pl specialnie dla was. :) pzdr Dodam jeszcze iz wiekszosc naszych partnerow jest z csa i innych gier. Zapewniam reklame mpcforum tez na ich serwerowniach.

Opublikowano

Radio sie rozwija i tak mamy wiecej odwiedzin niz inne popularne radia co maja 5lat, my mamy rok :) a jak widzicie muzyczka by sie przydala. Jest mozliwosc stworzenia kanalu mpcforum.pl specialnie dla was. :) pzdr Dodam jeszcze iz wiekszosc naszych partnerow jest z csa i innych gier. Zapewniam reklame mpcforum tez na ich serwerowniach.

Jeżeli liczycie na współpracę z MPC to wątpię że kokosz się na to zgodzi ^^ Aczkolwiek muzyka ujdzie : ]

Opublikowano

nie wiem czy ktos pamieta z przed paru lat Mikulski,Stranek? :) GAMERZ PLANET PL? Mikulski to ja :) kiedys bylem tutaj modem jak forum startowalo, puzniej stworzylismy gamerz planet pl Az Pan Moczymorda nas nie oszukal. :) pzdr

Mam nadzieje ze Zrobicie chociarz glosowanie kto jest za radiem na forum :) pzdr

Co do ortografi nie mieszkam w Polsce od 9 lat :) za malolata wyjechalem za granice a wiec moj Polski nie jest zbyd dobry.

Opublikowano

lolololo, wchodze na tą twoją stronę, i doznałem szoku
@edit PS. Ja tylko zgłosiłem bład.
@edit2 I mnie tu nie warnować
@edit3 Postanowiłem usunąć zdjęcie... :D Ale wejdzcie sobie w ten link xD

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

@up hehem, bana bedziesz miał znając administrację. w sumie - dobrze.

@top

Grałem z nim w haxa, spoko koleś xD

Opublikowano

Fajnie jak byłoby jakieś radio tutaj :D i np. byśmy pisali właścicielowi na gadu gadu co chcemy aby puścił np. rolnicze disco :D

No wlasnie rolnicze disco i jeszcze OSTR & Hades :D

1362073068-U722918.png

Dzieki daronian :P

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓

Opublikowano

pewnie wlasciciel sie tym nie zajmie ale jezeli sie zgodzi zrobie wszystko co tylko bedzie chcial dla sluchaczy z mpcforum :) pozdrowienia, piosenka na zyczenie, konkursy do wygrania serwery cs i inne. :) oraz duzo wiecej rzeczy ktore mozemy zaoferowac

Co powiecie na Event w radiu :) 30 urodziny Kokosza :D?

Opublikowano

Właśnie można by śpiewać sto lat jak ktoś by chciał i np. wbijamy na team speaka kokosz i gada np. jak naprawić posty bo jeszcze trochę osób ma z tym problem zawsze coś nowego :) i będzie co robić np. właśnie mixy puszczać czy coś.

Opublikowano

Po pierwsze link to jakiś fejk bo przerzuca na jakąś stronę erotyczną a po drugie kokosz i tak na pewno nie będzie chciał bo to radio chyba nie jest takie duże.

wpisz com.pl, nie com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...