Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Typ serwera !

mateuszp120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chciałem się was zapytać jaki typ serwera na dzień dzisiejszy jest najlepszy.

Chciałem też stworzyć nowy typ serwera do Minecraft, lecz poszukuję ludzi do pomocy przy mapie jak i pluginach, jeśli jesteś chętny i chcesz stworzyć nowy typ serwera Minecraft pisz na gg : 7752444. Mam już kilka pomysłów lecz brak ludzi z którymi mógłbym to zrealizować, tak więc jeśli chcesz pomóc pisz na moje gg.

bez reklam

Opublikowano

Ja bym polecał SG Lub COD Serwer bo tam najlepszy Fun xD, a zwłaszcza Cod takich serwerów mało

Tworzę Pliki Serwerowe

OPEN

Opublikowano

Najlepsze wg mnie są serwery redstone,FB,Surv,Skyblock,Jail

Dużo ale lubię każdy z nich :)

Pomogłem? Postaw: "✔ Lubie To"

Opublikowano

Ostatnio w moim poradniku opisałem + i -, koszty i tym podobne :) Jest też tam ankieta, która pokaże na czym gracze lubią grać :D

http://www.mpcforum.pl/topic/849367-tutjaki-typ-serwera-wybra/?view=findpost&p=6261376

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Skyblock i Jail najlepsze : D

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

FreeBuild według mnie najlepszy. Większość woli właśnie ten typ rozgrywki i można się pobawić grając z innymi.

Opublikowano

Sky block, Feed The Beast/Tekkit ( serwery na modach są popularne lecz niestety jest ich mało i jest dość sporo roboty)

Opublikowano

Skyblock póki co dominuje na polskiej scenie, gdyż zarobki są duże, wiele osób kupuje VIP'y, by mieć o wiele więcej możliwości rozwoju swojej wyspy.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...