Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] PLATYNA NUBY

xKasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć bronzowe nóby dziś wbiłem platyne V a po kolejnych szejściu grach wbiłem Platyne 3.

Dziękuję za ówagę, czekam na oklaski.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Tak ciekawe Jakim Cudem 6 Gier i o 2 ligi do góry jak zęby dostać awans trzeba wygrać chyba 3 albo 4 nawet , takie bajki to swojej matce możesz opowiadać

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Tak ciekawe Jakim Cudem 6 Gier i o 2 ligi do góry jak zęby dostać awans trzeba wygrać chyba 3 albo 4 nawet , takie bajki to swojej matce możesz opowiadać

znajomy z platyny 5 do 3 z 3 do 1, w diamencie z 5 do 3, z 3 do, 1, więc?

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz miszczuniu ale jezeli posiadasz w dywizji odznake ze ostatnio do niej dolaczyles i w tym czasie wygrasz serie to awansujesz o 2 dywizje. (Krazy tez plotka ze to sprawa ukrytego elo) Pozdrawiam misiaczku

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...