Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][MODPACK][1.4.7]TouPack v1.0 Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Mam do pokazania moją pierwszą małą paczke modyfikacji pod nazwą TouPack.
Aktualna wersja: v1.0 Beta
Loadery i inne:

-ModLoader został zastąpiony przez Forge Mod Loader 1.4.7
-GuiAPI 0.15.2

W paczce są mody takie jak:
1. Millenaire-dodaje nowe NPC i lepsze wioski do Minecraft.
2. Jammy Furniture Mod-Dodaje przedmioty codziennego użytku typu:wanna,radio,lodówka,stół.
3. BiblioCraft-Wprowadza do gry m.in:stojak na zbroje i ulepszone regały na itemy/książki/mikstury (miksturki naprawde wyglądają epicko)
4. Biomes O' Plenty-Według mnie najlepsza modyfikacja dot.generatorów map.Dużo nowych itemów wraz z 60-oma nowymi biomami!
5. Gems+ - Dodaje dużo nowych złóż takich jak rubin,szafir itp.Można craftować zbroje/miecze i każde narzędzia.
6. Timber! - Ścinasz drzewa tylko usuwając najniższy klocek.Niestety nie funkcjonuje z Biomes O' Plenty i Twilight Forest.
7. Twilight Forest - Dodaje do gry nowy świat który jest bardziej rozbudowany niż normalny świat.Dodaje także sporo nowych itemów z którymi można robić dużo rzeczy :)
8. Ruins - Dużo nowych rodzajów spawnerów.Można spotkać statki na morzu a także nawet małe zamki!
9. MiceWorkers - Możesz stworzyć własnych pracowników którzy będą kopać w kopalni,sadzić drzewa lub zbierać pszenice!

Paczka jest w całości przygotowana/wykonana przeze mnie więc zastrzegam sobię prawo do kopiowana/przerabiania mojej paczki.

Download:http://adf.ly/JIZPI

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/49e974214b2788ba48c359bcb7d3efbc87cd2e9050c0d41563c579b65491a079/analysis/1361134401/

W postach możecie pisać co dodać lub usunąć w paczce.Następna wersja v1.1 już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...