Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kim grać?

feat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

mam dylemat kim grać.

Mam szturmowca do 8 lvl do którego będę kupywał famasa.Bo lubię szybkie akcje i wo góle ofensywe

Lub Snajpera 11 lvl i Bronie: M95,MP-443,M1911,L96A1

Jeszcze mam saiga ale nie gram nią.

Snajperem tylko siedzę w 1 miejscy i kampie i to jest trochę nudne.

Więc proszę was o wasze propozycje gdyż nie mogę się zdecydować.

Dzięki.

Opublikowano

No w sumie to ty powinieneś wiedzieć jak chcesz grać ;p

Też mam recona i assaulta i gram nimi na zmianę, chce pobiegać to gram assaultem, a gdy chcę pocampić to recon oczywiście :D

Chociaż reconem też można ładnie pociskać w ofensywie ;]

Opublikowano

Graj tym, czym bardziej lubisz, nikt ci nie doradzi kim grać, bo każdemu podoba się co innego.

y526IOx.jpg

Opublikowano

tak jak kolega wyżej napisał jak potrafisz grać l96a1 to możesz zdziałać cuda tą bronią ja latam po całej mapie i nie ważne czy koleś jest przy mnie czy w chuj daleko i tak go dednę i praktycznie zawsze hed przeciwnik może biegać w koło schylać się ja i tak go wyczuje . Nie graj assultem nudzi się jeszcze bardziej niż snajper i musisz latać po całej mapie a snajperem se staniesz i ciśniesz i wkurzasz ludzi

Opublikowano

Wiem że cls ale jeszcze dodam od ciebie.

Snajper najlepszy dla ciebie jeśli nie lubisz rozwalać tanków i nie kręci cie rozwalanie i troolowanie ludzi ale dobre bronie na nim masz.

Ale snajperem mało akcji zdobędziesz np grając szturmowcem musisz się trochę podenerwować zanim zabijesz kogoś z c4 i dużo adrenaliny oraz można dobrze nim campić np na trybie rush

Więc decyzja należy do ciebie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...