Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Malzahar

Shaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo!

gra nim ktoś jeszcze wogóle? Nie jest troche zapomnianym champem? Ja osobiście go uwielbiam, genialny pasyw, skill do farmy, skill do niszczenia tanków, dobre aoe, ulti z nieziemskim dmg. Nie jest OP? :D

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

nie jest, wymaga skilla. bez skilla jest gownem które feeduje. zresztą dobre w nim jest tylko ulti

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Może załóżmy osobny dział na dyskusje bo zaraz będzie pełno tematów [Dyskujsa]Nazwa championa aż się skończą championy w grze.

nie jest op, ma dobry haras i ulti potrafiace namieszać , nic poza tym. Zgadzam się z up. jak nie masz skilla to nie graj bo naffedujesz enemy

Opublikowano

Jest mocny, fajne aoe, przy tym ten supress jest mega wkurwiający, jak ktoś umie grać to niszczy system na nim, osobiście dałbym mu lekkiego nerfa, bo 1vs1 niszczy każdego na lane ;\

Opublikowano

poprostu trzeba nim umieć grać. Ma genialne E, farmisz po całości, a jego 'plama' w late bierze ponad 20% hp na sekunde..

Opublikowano

Jest tak, że teraz dominują tzw. DPSy przeważnie. Teraz rzadko spotyka się takiego branda,malze, yyy nie przychodzi mi nikt więcej w tej chwili xD ( postacie które mają długie CD na skille), tylko raczej postacie które mają krótsze CD typu ryze, annia też ujdzie, zyra, cassio, karthus etc.

Opublikowano

a zagraj nim jako ADC i to nie jest głupi pomysł ;)

tak się wydaje że nikt nie gra a po prostu jest ponad 100 championów i każdy gra czym sam lubi ;)

Hejo

Opublikowano

@up

to tak jak budowanie frozem maleta na ashe.. Nikt nie zabrania a jest zjebane.

Opublikowano

nieee, nei jest zapomniany, w miare dobry jest, sam nim nie umiem grać, a jedyne co mnie wnerwia w tej retardskiej postaci to ulti, no do chuja pana, 2,5 sek przygwożdżenia? -.- z bramy rzadko trafia, puskleta troche wnerwiajace są xD ogolnie uwielbiam brać morgane na niego, jak widze że stawia to takie duże kółko, spellshield na siebie i można sie ruszać z ultem :D:D:D:D:D:D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

kto jak kto ale ja z

bramy trafiam ;d

Opublikowano

Wg mnie ta postać jest troche OP, jej największym minusem jest totalny brak ,,assasinowatości'' (xD), to znaczy, że może kogoś bezskutecznie gonić, ale jej harass, farma, i pushowanie lane, oraz ulti - to jest chore. Musi być nerf. Malzahar który ogarnia combo zniszczy każdego.

Opublikowano

Jeden z najlepszych 1v1, najlepsze jest w nim to, że gdy jesteś nafeedowany to nie ważne czy sona czy malp składasz wszystkich na combo.

Ma dwa minusy, w tf dużo nie robi jak np. morgana ahri itd... A drugi minus to słaba mobilność a w dzisiejszej mecie mobilność>wszystko inne.

Opublikowano

Ja sam nim do tej pory gram . jeden z lepszych " farmerow " ze tak to ujme, zabojcze combo i te sprawy .. . Champion gdy się go ogarnie bardzo dobry :)

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

widze że up, up2, i up3 znają sie na rzeczy. Zgadzam sie w 100%

Opublikowano

Quicksilver sash i malza ssie pale.. Dobry na bronze.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Ja jeszcze nim gram i to dużo , aby zabrać największe dmg pierw rzucasz COMBO : E+W+R

R= masakryczne dmg po złożeniu całego build'a

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

poza metą brak espace w tf składa się w sekunde jeśli malza ogarnie puści ulta na adc lecz miecz jest obusieczny ponieważ nie może sie ruszać i jest łatwym celem w tf

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Quicksilver sash i malza ssie pale.. Dobry na bronze.

clense i quicksilver nie działa na ulta już od dawna. Malza to najlepszy ap na 1 vs 1. Nie ma możliwości, żeby tank przeżył.

graphic.png

Opublikowano

Malza jest zajebiście zajebisty, ale wymaga bardzo dużego skilla, Q jest bardzo trudno trafić, ale jak odpalisz E + W + Q + R to przeciwnik już nie żyje. Do tego ta super farma z E...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Malza to miszcz 1v1 z powodu ulta.

Natomiast w tf jest już gorzej. Tylko 2AoE.

Jeśli by dobrze zagrać to szybko zdejmujesz adc i lecicie dalej.

Opublikowano

clense i quicksilver nie działa na ulta już od dawna. Malza to najlepszy ap na 1 vs 1. Nie ma możliwości, żeby tank przeżył.

qss dziala, cleanse nie.

@top

brak mobilnosci I ultowania w team fighcie+dlugie cd= slabiutko

Opublikowano

nie jest, wymaga skilla. bez skilla jest gownem które feeduje. zresztą dobre w nim jest tylko ulti

tutaj się z tobą nie zgodzę... grałem wczoraj pierwszy raz malzaharem i miałem Quadre bo 1 afk, wystarczy ogarnąć skille i build to nic ci nie przeszkodzi.
Opublikowano

poprostu trzeba nim umieć grać. Ma genialne E, farmisz po całości, a jego 'plama' w late bierze ponad 20% hp na sekunde..

już się nie rozpędzaj, 20% na sekundę to chyba przy 1500 ap, zresztą tak zachwalasz tego chempa... równie dobrze mogę powiedzieć że urgot to najlepszy adc, heimer najlepszy mid, etc

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...