Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PB Bypass

Keniger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D Potrzebuję kilku ludków (5 osóB) Które mi pomogą testować własnie ten oto programik PB Bypass, wymyślony w całości przeze mnie :P

Więc sprawa jest prosta :) U mnie wszystko działa tak jak powinno, program jest całkowicie zablokowany, nie wywala błędów ani niczego, można grać dzieki temu na chetach które sa Detected !!!

U mnie po 10 rundce nadal nic ; o Wszystko pięknie działa jak powinno. Jednak się nie łudzcie, bo moze wyjść z tego kloc :C Ponieważ mogę się mylić dlatego potrzebuję kilku osób które przetestuja go razem ze mna, zgłoszenia prosze kierować na PW lub tutaj pod tematem :P Ja odpisze i dam wszystko co potrzeba aby zacząć, pamiętajcie misja samobójcza xD dlatego radzę stworzyć nowe konto i zagrać na nim z 10-20 rundek (Tyle wymagam)

Wiec, do roboty !

OndteAw.png
Opublikowano

Uff, mój telefon jest na tyle dobry że moge napisać z niego posta więc, tak :

Mam już dwie zaufane osoby które to testują, wszystko jest Ok ! Dostają wykrycia ale bez banów ; o Jak odzyskam kompa to go opublikuje bo niestety mój stary go zmasakrował z partyzanta :D (Patologia xD) Będzie wersja premium i normal bo jednak się nad tym napracowałem troche, dla użytkowników MPC będzie za darmo bez reklam etc... Jedynie bede wymagał polubienia mojego FB. So Stay Tuned ! :D

OndteAw.png
Opublikowano

Jeżeli można to ja jeszcze mogę spróbować

Napisz na PW download i instukcję jeżeli masz mas :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...