Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy Polski Serwer DEATHRUN [150 slotow] P/NP (Pluginy Autorskie!)

nTiger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos w podobie world editu i regionu :D zapamiętuje ID bloku, zmienia to na "Air" no i później zwraca po paru sekundach na dany wcześniejszy blok :D

Opublikowano

Cos w podobie world editu i regionu :D zapamiętuje ID bloku, zmienia to na "Air" no i później zwraca po paru sekundach na dany wcześniejszy blok :D

dzięki :)

PS: trzeba być mocno zaawansowanym w Javie, żeby tworzyć autorskie pluginy? Pytam bo rozważam nad nauką tego języka.

Co do tematu to nie ma się do czego przyczepić. Wszystko obmyślone i dopracowane, jednak chciałbym by na pustych mapkach też dało się grać :>

13383240635273632566.png

Opublikowano

dzięki :)

PS: trzeba być mocno zaawansowanym w Javie, żeby tworzyć autorskie pluginy? Pytam bo rozważam nad nauką tego języka.

Co do tematu to nie ma się do czego przyczepić. Wszystko obmyślone i dopracowane, jednak chciałbym by na pustych mapkach też dało się grać :>

Co do pluginow, no nii wiem, ja koduje w rożnych jezykach od PAWN,PHP, po JAVE itp. już od 7 lat to dla mnie żaden język nie jest trudny do nauki :), a co do pustych mapek, no na 2 edycje coś będzie :D

Opublikowano

Zajebiste w 100 % , ide wyprowac go na swoim kanale :) (2k widzów) jakieś rangi specjalne są dla youtuberow ?

giphy.gif

Opublikowano

Zajebiste w 100 % , ide wyprowac go na swoim kanale :) (2k widzów) jakieś rangi specjalne są dla youtuberow ?

Glownie Tag YouTuber, brak dodatkowych permissi :(, ale coś dla nich będzie przy nowej edycji :). Dzięki wielkie !

Opublikowano

Glownie Tag YouTuber, brak dodatkowych permissi :(, ale coś dla nich będzie przy nowej edycji :). Dzięki wielkie !

Super się gra , jedyny - to niekiedy po pulapce cofa ;/ ale tak to meega , ja w cs 1.6 :) aż się łezka w oku kręci :)

giphy.gif

Opublikowano

Super się gra , jedyny - to niekiedy po pulapce cofa ;/ ale tak to meega , ja w cs 1.6 :) aż się łezka w oku kręci :)

Cofki tego typu są spowodowane przez plugin "NoCheatPlus", muszę poprosić kogoś aby mi go dobrze skonfigurował :)

Opublikowano

Jeśli utrzymacie ten serwer to wywalam csa do kosza i gram tu xD

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

Jeśli utrzymacie ten serwer to wywalam csa do kosza i gram tu xD

Serwer będzie :P, jedynie co to sloty zmniejszymy bo max po 40 osób gra :P

Opublikowano

Jeśli utrzymacie ten serwer to wywalam csa do kosza i gram

Ta jeśli zrobią rozmowy jak w cs'ie bez uzycia komunkatora to bd lepsze niż cs; )

Super się gra !

o5qcy9.png
Opublikowano

Zajebisty, serwer. Gram codziennie.

Polecam, udostępniać, żeby grało 100 osób to będzie jeszcze lepiej się grało ;D

Opublikowano

jeszcze kurde cod moda zrobcie ;D a tak wg daj mi na pw link do serwerowni ;)

kbotuserbar9ni9.png

|| PL3 || StreFaCieNi ||

|| BlackSpace || Szchachcic ||

Zapraszam na serwer cs jb !!! :) A tu lapcie smiszny film ;D

Opublikowano

jeszcze kurde cod moda zrobcie ;D a tak wg daj mi na pw link do serwerowni ;)

Hah, myślałem o tym :D Może pewnego dnia :3.

Opublikowano

Bardzo bym chciał aby grało więcej :(, ale nie jestem SKKF który ma 200k widzów :P

skkf ma już 300k :D

grałem dziś na serwie, poszedłem do klopa, patrze a tu disconnect. Powód AFK. 0k próbuje wbić do gry:

ban na 30 minut. powód niedozwolony reconnect :D

Ale to nic serw i tak pro, widzę że coraz więcej osób gra.

13383240635273632566.png

Opublikowano

skkf ma już 300k :D

grałem dziś na serwie, poszedłem do klopa, patrze a tu disconnect. Powód AFK. 0k próbuje wbić do gry:

ban na 30 minut. powód niedozwolony reconnect :D

Ale to nic serw i tak pro, widzę że coraz więcej osób gra.

No :D system AFK muszę nieco poprawić, aby wywalalo tylko jak się toczy grę nie jako Activator oraz nie na spawnie :D, ale to kwestia czasu, będzie nowa edycja, dużo się zmieni :D

Opublikowano

f5 - serwer jest dobry (nie jestem jego założycielem- tylko zwykłym graczem). naprawdę zapraszam

Naprawdę wielkie dzięki :)

Opublikowano

Polecam Serwer Bardzo fajny i mam nadzieje że się stanie tak popularny jak SurvivalGames :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...