Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tekst | Audio] cxxus vs Jamajkas

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1357920330-U286162.png

Wyzywający: cxxus
Wyzwany: TY!
Wstawienie prac do: do 3 dni
Głosowanie do: do 3 dni
Tematyka: ja tobie, ty mi. || ZMIANA - DOWOLNY.
Notatka: Pojedynek nie na tekst, a na nagrany kawałek. 16 wersów, bit dowolny, nie oceniamy jakości - tylko flow, etc.
Wg. regulaminu forum pojedynki możliwy jest Diss nagrany, więc raczej Tekst nie sprawi problemów.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Twój temat - "Pluje krwią".

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Spoko, dobra, zabieram się za pisanie.

Opublikowano

Ja swoje już mam nagrane, czekam aż wrzucisz. Nie chce żeby ktoś mnie słuchał dla zabawy, bo drugi nie wywiązuje się z terminów.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak już Ci napisałem na PW nie mogę mówić [gardło mnie boli jak mówię + starszna chrypa] więc nie dam rady.

Ale jak mówię nie robię tego dlatego, że mi się nie chce tylko no niezależne od mnie przyczyny.

Zróbmy tak, że jak mi przejdzie to nagram i wrzucimy od razu kawałki, co ty na to?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...