Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pakiety

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra juz nie trzeba .. w sumie nie spodziewalem sie , ze mi dacie .. dobrze ze istnieja dobrzy ludzie za granica ktorzy sie podziela .

Opublikowano

przeczytaj PM'a mojego :D i zrob co tam pisze :P

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

JAK ZWYKLE.... "mam ale nie dam" a potem jak ktoś inny znajdzie to "masz więc daj" ...jeśli znalazłeś to gratuluje..i lepiej się tym nie dziel.

Pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

cos mi sie wydaje ze chyba pprzestane odwiedzac to forum ( nie jestm jakims pro haxem ale zarejestrowałem się tutaj aby uzyskac pomoc w latwiejszej grze...) Ludzie tutaj traktują zbyt powaznie te gre co najmniej jakby od tego zalezał swiatowy rynek czy mialbyc zagrozony pokoj na swiecie!

LUDZIE APELUJE DO WAS TO TYLKO GRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A po za tym od dłuzszego czasu nie ma tutaj nic przydatnego -> same wyzwiska przechwałki itp NIC KONKRETNEGO!!!!!

TO FOROM ZACZYNA SIE ROBIC LAMERSKIE

Opublikowano

wiesz... jednak jest cos w tym... gdyby real mozna by bylo kopiowac pieniadze majac jakas maszyne do tego w domu to inni by tez chcieli a co to byl by za sens gdyby wszyscy byli bogaci? niebede wymienial wad tego... chcesz cos miec? zapracuj se na to a w tym wypadku wyucz sie ;) gdyby wszyscy mogli byc bogaci w tej grze i miec ile chca b itd... nikt by w to niegral , niestety swiat sie dzieli na lepszych i gorszych i nie zmienisz tego

2006-2010

Opublikowano

"Lubi nas niewielu większość nienawidzi

Boją się wszyscy w szczególności Żydzi

Polak Cię okradnie, Polak Cię dopadnie

Polak nie popuści, gorsi to są tylko Ruscy"

Opublikowano
dobra juz nie trzeba .. w sumie nie spodziewalem sie , ze mi dacie .. dobrze ze istnieja dobrzy ludzie za granica ktorzy sie podziela .

Na co dostales ten pakiet? :rolleyes:

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

pakiet nie dziala juz :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!