Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Usas-12 czy saiga-12?

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie jaką broń byście mi polecili na snajpera? Nie raz chodzę w budynkach ze snajperką lub pistoletem co słabo się sprawdza w wewnątrz.. A strzelba automatyczna dobrze by się sprawdzała. :)

Ps: Jestem nowy na tym forum więc jakbyście chcieli napisać że ten temat założyłem w złym temacie to nie pouczajcie mnie wyzywając. Dzięki :D

Opublikowano

Bierz VSS Vintorez, bo na 3/4 prywatnych serwów za shotguny jest ban i ogólnie dupa.

Jeśli jednak się zdecydujesz na coś, to nie bierz saigi bo jest singleshotem, lepiej brać jakiegoś automatyka.

Bieganie tylko z shotgunem wgl się nie sprawdza, lepiej mieć boosta na 2 bronie i jako dodatkową do sniperki go wziąć, tak jak masz teraz ten pakiet za niecałe 4k z boostem na 30dni i usas elite.

436951440626370320491.png

Opublikowano

USAS - Automat, szybciej się kończy amunicja, jednak zadaje większe obrażenia /minute

SPAS - Półautomat, trochę ciężej się używa, jednak amunicja nie leci jak głupia

y526IOx.jpg

Opublikowano

USAS bardziej mi się wydaje da assuta niż na snipera..... ammo ci zje i zostajesz z sniperką ..... spasa chyba epiej używaj jak nie chcesz żeby nikt do twojego budynku wchodzi ^^ a tak to paru zdedanych emmm brak ammo ^^

YAY

Opublikowano

Usas dobry na bronienie danego punktu od pojedynczych wrogów natomiast saiga służy do eliminacji większej liczby wrogów dobra na campa i zachodzenie z tyłu i rozwalanie po 5-6 graczy na hita

Opublikowano

Tylko nooby biegają z shotgunami.. lepiej nie kupuj :P

Sorry bardzo,ale tylko nooby płaczą i narzekają na shootguny -.-

Shotguny są po to by nimi grać,a nie na nie się przyglądać.

Ps.I ja nie gram shotgunem Qbb mi wystarcza,ale jak ktoś gra shotgunem to nie mam nic przeciwko nawet wole jak ktoś nimi gra :>

Co do tematu jak bardzo chcesz grać shotgunem to lepiej saiga bierz ...

Opublikowano

Bierz saige na mały dystans tak jak ty potrzebujesz to jest kosa.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...