Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] battlefield 3 multiplayers

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam grę battlefield 3 kupowaną żeby nie było i tak znam przyczynę problemu ale nie umiem jej rozwiązać tak na battlelogu trzeba logować się za pomocą iemaila ale loginem się nie da a w Origin kod z gry battlefielda jest na koncie z loginem.I skoro loguje się na email pisze że nie posiadam battlefielda 3 kiedy wchodzę na jakiś serwer. Konta mam 2 jeden na email drugi

na login a gra została wpisana na login.Proszę o pomoc. :unsure:

I plis proszę o piszcie komentarzy pomocniczych a nie typu: Ale ciota zile wpisał kod ha!!! :angry:

Bardzo proszę o nie pisanie takich komentarzy bo to tylko zaśmieca temat.

Jakby ktoś nie zrozumiał tego co napisałem na górze mogę to dokładniej napisać w komentarzu.Proszę a nawet błagam o pomoc w tej sprawię. 8S

76561198063234165.png

Opublikowano

Napisz to jeszcze raz na spokojnie a nie tak chaotycznie bo tego nie da sie zrozumiec

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Ok więc tak mam 2 konta 1 na email 2 na login czyli Origin ID. I tak wchodzę na battleloga i karze mi się zalogować kontem na email.Ale w Origin kod seryjny z battlefielda 3 jest na koncie pod Origin ID i kiedy wybieram jakiś serwer to wyskakuje okienko kupna battlefielda 3.i w tym problem.A tak bardziej kiedy była rejestracja było jeszcze podać email rodzica podałem i założyłem w tej samej rejestracj konto na Origin ID i konto z emailem jest powiązane z kontem na Origin ID

A jedno pytanko gdzie jest znaczek na battlelogu do napisania komentarza lub załorzenia nowego tematu.

76561198063234165.png

Opublikowano

"Napisz do supportu, a jak dobrze znasz angielski możesz to załatwić jednego dnia, na Live Chat u EA Help."

Mugł byś podać strone dla pewności?

I pod jaką kategorią to wpisać np probemy techniczne,Konto

76561198063234165.png

Opublikowano

Live chat jest po angielsku a ja nie jestem ekspertem angola.

I nie wiem jak dostać się na live chat

76561198063234165.png

Opublikowano

Na tej samej stronie co wysyłasz ticketa gdzieś na dole powinien być live chat. Wystarczy podstawowy angol najwyżej pomożesz sobie tłumaczem ;) Lepsze to niż czekanie w nieskończoność na odpowiedź na twoje zgłoszenie.

Opublikowano

Jeśli chodzi o live nie zawsze można coś szybko załatwić, tym bardziej trzeba po angielsku co dla polaków nie zawsze jest wygodne.

Najlepiej gdybyś zadzwonił telefonicznie do nich i wszystko jasno wyjaśnił.

Opublikowano

No nie za bardzo idzie się tak wysłowić i czy oni wogóle odbierają te telefony? A Live chat nie wiem co wziąsić że włączyć Live chat : :(

I chyba wykorzystam 1 z tych opcji bo czekam 3 dni. :angry:

76561198063234165.png

Opublikowano

OK miałem fuksa bo teraz gdy to pisze otrzymałem wiadomość od EA muszę udowodnić że mam orginalną kupowaną wersję battlefielda 3 i datę itp związane z kontem.

76561198063234165.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest git battlefield 3 mi działa!!!1 xD:O .Dzięki wjelke za odpowjedzi i jeśli ktoś odwjedzi ten temat zna rozwjązanie tego problemu ;) . I dodatkowe pytanie battlelog ma ograniczone godziny otwarcia?

Bo jestem rano po szkole i jak wchodze na battleloga pisze updating coś tam dalei po angelsku przetłumaczyłem se to i prosze o odpowjedź na te pytanie. ^_^

76561198063234165.png

Opublikowano

Strasznie głupie pytanie. Od paru dni pisało, że będzie upade stronki. Wystarczy chwilkę poczekać.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Dla mnie to jest normalne pytanie ja mam bfa od wczoraj i jestem strasznie zielony -.-

Czekam czekam i nic o co z tym kaman?

76561198063234165.png

Opublikowano

Podałeś Swoją datę urodzenia przy rejestracji origin, a nie ukończyłeś kalendarzowo 18 lat.

Też tak miałem :)

Napisz do supportu, zkituj ich że masz 18+ i dadzą Ci nowy kod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...