Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki komputer aby mc. nie lagowal

TheLexPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile ramu, jaki procesor i jaka karta graficzna jaki windows (jesli ma znaczenie) i jakies inne parametry podajcie mi najlepsze parametry na komputer aby mc. nie lagowal zeby out of memory nie bylo zeby hss..err...pid nei bylo ani czernego tla (chodzi o to ze sie komp zacina i zcarne tlo jest ) i zeby nie bylo drogie ! Nw czy zrozumiecie ale warto sie zapytac bo mi bardzo laduje hss... errr.pid i zcasem jak gram to komp mi sie zacina (chyba chodzi o karte graficzna) i jest czarne tlo.

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Ja mam : RAM: 2GB DDR2, Intel Pentium D 2,66GHz, karta ATI Radeon X1050 (128MB, z ramem 512MB), czyli konfiguracja z przed 5 lat (z wyjątkiem RAMu), Mine utrzymuje się na poziomie 30-60fps, nie ma żadnych ścin po odpowiedniej optymalizacji.

Opublikowano

Ja na starym pc procek 1.8, 1gb ddr2, grafa radeon coś tam pamięć 512 z optifinem miałem 80fps więc spokojnie tyle starczy.

Opublikowano

Mc korzysta tylko z CPU (procesor), wiec gpu (grafa) nie będie potrzebna, na integrze bedziesz mogł jechac. Jai masz budzet maksymalny?

do 2 tyś bo chce kupić kompa nowego ;d

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Tak trochę za dużo. jak chcesz to weź tańszy ram, zasilacz, obudowę, płytę. Do Majnkampfa wystarczy, nawet w jakieś inne gry pograsz.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Nie pierdolicie kupi szajs za 1000 zł, a później żadne inne gry, nie będą chodzić w końcu samym mc sie nie żyje.

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...