Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] CavalosMT2

Jose Mou.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Strona Cavalosa nie działa, dokładniej pisze ''trwają prace'' czy wie ktoś do kiedy te prace i jaki będzie efekt tych prac?

Prosze o zabranie głosu tych co grają na tym serwerze dokładnie na s1.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Na serwerze ma być reset, nie będzie broni na 250 lvl i zbroji ( tych co dają 40k + czy ileś tam, już nie pamiętam xD ). Mają dodać nowości, wreszcie coś robią myśałem że już nigdy tego resetu nie będzie. Serwer jest na prawde fajny, tylko administracja się nim nie interesuje, kiedyś chociaż ktoś weszedł i dał 200% expa a teraz nic. Myślę że po resecie to się zmieni, chyba że będzie inny exp i inne mapki :)

Opublikowano

Ten serwer byl zawsze shitem.JEDNO WIELKIE GOWNO. Przepraszam z gory za wulga, ale co za ludzie w tej Warszawie.Zawsze pada,Juz byly ze trzy odsłony tego serwera.Administracja ma gdzies za przeproszeniem ,zalezy im tylko na zarobkach.Mowcie sobie co chcecie ze hejtuje ale wszystko na swoje strony.

Opublikowano

Ten serwer byl zawsze shitem.JEDNO WIELKIE GOWNO. Przepraszam z gory za wulga, ale co za ludzie w tej Warszawie.Zawsze pada,Juz byly ze trzy odsłony tego serwera.Administracja ma gdzies za przeproszeniem ,zalezy im tylko na zarobkach.Mowcie sobie co chcecie ze hejtuje ale wszystko na swoje strony.

Jakich kur wa zarobkach???wiesz co ty dzieciak pleciesz??oprocz pierwszej odslony cavalosa sprzed 2 lat mniej wiecej na adama serwerach nie peka wieksza liczba osob online nz 150:D

Opublikowano

Grałem na Cavalosie jakies rok, półtora roku temu. Wtedy nie było tych itemków 250 lvl i był pro serwer easy/pvp. Później weszły te itemki i był shit. Teraz słyszałem od starych kolegów z serwera że powraca to się zainteresowałem. Jeżeli wyjdzie taka odsłowna ja na pewno będę gral.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Pamiętam czasy przed dodaniem tych nowych zbroi i broni był to naprawdę fajny serwer, Administracja po dodaniu tych "nowości" olała serwer, a 70% graczy odeszł...Ciesze się że serwer będzie na nowo uruchomiony w końcu będzie w co pograć :) Proszę kogoś żeby mnie poinformował jeżeli serwer ruszy z góry dzięki.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Pamiętam czasy przed dodaniem tych nowych zbroi i broni był to naprawdę fajny serwer, Administracja po dodaniu tych "nowości" olała serwer, a 70% graczy odeszł...Ciesze się że serwer będzie na nowo uruchomiony w końcu będzie w co pograć :) Proszę kogoś żeby mnie poinformował jeżeli serwer ruszy z góry dzięki.

Oj wątpie, że ten serwer jeszcze wystartuje, bo oni się nim wcale nie interesują. Ale chciałbym na nim jeszcze pograć więc miejmy nadzieje że jeszcze będzie on ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wolałem Guerramt2 bo niedawno odkryli po upadnieciu serwera kopiowanie :D admina na nim nie bylo jak wszedzie czyli Adama :) i przepelnienie kopi i padl :D No ale serwer też jak startował był zaje... xD Lepszy niz cavalos jak dla mnie z tego powodu że fajniej zrobiony mimo max lvl 150 :) Kto grał na nim długo to wie o co chodzi :) No ale Cavalosa też lubilem ale tylko na samym początku . Bo cały 2011-2 cavalosa to koszmar znikanie itemow itp ^^

No ale jak każdy wie Adam mial z 6 serwerów jak nie lepiej podobnych :) Co do zarobku jaki zarobek człowieku kopiowanie itemow i jeszcze w is itemach nie dalo sie pz ani luda wbić :P

44973787949231304450.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na plikach cavalosa najlepiej mi sie gralo,chociaz ostatnich chwil serwera nie wspominam milo.Znikajace itemy,mialem wrazenie,ze administracja zapomniala o tym serwerze.Chetnie zagram na odnowionym cavalosie.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Cavalos"a bardzo dobrze wspominam , szczególnie tego pierwszego. Gdzie były bonusy odp w 6/7 etc. I grało ponad 1k graczy. Fajnie by było jakby ponownie wyruszył taki serwer, i oby była ta sama liczba graczy, no ale zobaczymy.

xD 

Opublikowano

Oj cavalos stary z 6i7 na klasy to bylo cudo <33 1k graczy codziennie i wgl klimat nie z tej ziemi mialem Ninje 100lv Cornelia:) Czytalem na stronie ze ma byc jakas nowa odslona to zawitam;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Witajcie :)

Jako emerytowany gracz serwera, znam go od podszewki. Adam jest dobrym technikiem i adminem, lecz ma krótki zapał. On potrafi zrobić dobry serwer, potrafi naprawić wszystko, każdy błąd. Jako była GM, jestem bardzo ciekawa kolejnej odsłony, czyli bodajże już 4. Grałam na wszystkich odsłonach, serwer jest naprawdę bardzo fajny, lecz jednym jego mankamentem jest nieodpowiedzialny administrator. Oczywiście nie chcę o nim pisać źle, każdy dobrze wie i on także, że jest leniwy. Zrezygnowałam z GM, ponieważ sama nie miałam siły ogarnąć serwera. Serwer to tylko dodatek do życia, powinien być przyjemnością, a nie "Skazanym na Porażkę". Bardzo łatwo się pracuje na serwerze odbugowanym, z administracją i pomocą u boku. Większość z was, nie potrafi zrozumieć, że to nie jest łatwo odpisać na każdy szept, spełnić każdą waszą zachciankę, lecz z waszej strony to najłatwiejszym rozwiązaniem jest napisać skargę. :) Oczywiście, nie mam do nikogo żalu, za wasze skargi, bo tylko mnie mobilizowały aby odejść bez słowa i zostawić tamtejszy syf. Teraz wrócę i dalej będę obserwowała pracę na serwerze, jako zwykły gracz. Mam nadzieję, że nabierzecie szacunku do GM'ów i dystansu to gry wirtualnej, bo ona wam chleba nie da.

Z Pozdrowieniami

CasaBlanca

37143810364250485063.png

Opublikowano

Natumi cavalos 1 odslona to bylo cudo pobugowane ale cudo atmosfera byla nie z tej ziemi. Adam moglby ogarnac pare gm ktorzy by pilnowali porzadku na serwerze . Zabralo by sie im dostep do jakiego kolwiek eq a po prostu komendy podstawowe i do robienia roznych eventow napewno by sie znalazlo troche osob do pomocy przy nowym serwerza ja z checia bym pomogl mam sentyment do tego serwera i napewno zagram na nowej odslonie tylko zeby nie byl to tak jak z druga ze w jeden dzien 250lv :D ale i tak zagram teraz tylko czekac na serwer nowy;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Natumi cavalos 1 odslona to bylo cudo pobugowane ale cudo atmosfera byla nie z tej ziemi. Adam moglby ogarnac pare gm ktorzy by pilnowali porzadku na serwerze . Zabralo by sie im dostep do jakiego kolwiek eq a po prostu komendy podstawowe i do robienia roznych eventow napewno by sie znalazlo troche osob do pomocy przy nowym serwerza ja z checia bym pomogl mam sentyment do tego serwera i napewno zagram na nowej odslonie tylko zeby nie byl to tak jak z druga ze w jeden dzien 250lv :D ale i tak zagram teraz tylko czekac na serwer nowy;)

Jeżeli chodzi Ci o pierwszą odsłonę serwera to była zarówno fajna, jak ta druga. Na trzeciej odsłonie mało grałam, gdyż odechciało mi się. Było to zdecydowanie spowodowane bezradnością do administracji i graczy. Ja na drugiej odsłonie, byłam GM i miałam dostęp do wszystkich komend. Byłam na tyle uczciwa, że nie miałam z tego żadnego zysku, nawet ani jednej perły. Robiłam eventy wbrew woli administratorów, ich zdaniem doprowadzało to do przyzwyczajenia graczy. Chodź wiedzieli, że robię te eventy bez ich zgody, to przestali protestować. Myślę, że wiedzieli, że tylko tak zatrzymają graczy. Serwer był bardzo zbugowany, nie miałam kontaktu z administracją, nigdy ich nie było na GG i TS. Bardzo marny kontakt spowodował, że stwierdziłam, że jak im nie zależy to ja nie będę się wychylała. Gracze bardzo naciskali na naprawę bugów lecz administracja podając daty konserwacji nie była rzetelna. Wszyscy na mnie wylewali złość, przez co miałam już dość serwera. Nawet jeśli Adam przydzieli kilku GM to nic nie pomoże. Co z tego, że administracja rozda GM, jeżeli sami nie będą się interesować serwerem.

37143810364250485063.png

Opublikowano

Natumi druga odlosna byla fajna ale tylko rpzez chwile az sie pojawil bug z ze zwojem powrotu. W 1 dzien max lvl i all eq jak dla mnie to bylo nudne. Pierwsza odslona byla wg mnie najlepsza spedzilem tam ponad 15tysiecy minut:D. Wg mnie moglby zrobic kopie pierwszej czesci .

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Kiedy serwer będzie znowu on ?

Znacie jakieś informacje czy coś ?

wypowiedźcie się ;/

akruat gdy chcę zagrać to musi być off ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...