Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]1350

patrykolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, tym razem chciałem zapytać się jaką postać wy polecilibyście mi za 1350, aktualnie posiadam: Amumu. Cho'gath. Dr.Mudno, Evelynn, Jax, Teemo, Veigar, Udyr i WW.

Otóż poszukuję bardzo dobrej postaci na normale, gdyż mam mały poziom i szukam takiej postaci która będzie mocna i łatwa w ogarnięciu, w tym wypadku wolałbym bardziej postacie na Mida, choć inne także mogą być, nawet jeżeli można by było to mogą być też Supporty, a jeszcze takie jedno pytanie, który z w/w championów jest bardzo dobry na normale?

Opublikowano

Kup sobie Garena za 450. Gdy ma małego feeda i dobrą farmę to jest nie do zabicia. Jest do dobry tank i do tego ma bardzo duże dmg. Ogólnie jest to bardzo dobra postać, do farmienia jak i zabijania przeciwników.

2ufgk6u.png

Opublikowano

@up, myślałem, lecz nie znam jego plusów i jego taktyk.

Zmieniły się trochę preferencje, przeanalizowałem posiadane postacie i wychodzi na to że praktycznie wogóle nie mam nikogo dobrego na Bota, więc do ceny 1350 prosiłbym o podanie jakiegoś Champa.

Opublikowano

1350? bot? no way xD chyba ze sivir

kozak spell shield,

dysk z zajebistym dmg (o ile nie leci przez creepy xD)

op ulti (wszyscy z drużyny dostają as + ms jak są blisko sivir

brak escape

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Więc otrzymałem sporą ilość odpowiedzi i z tego co widzę to te champy są na różne linie, czyli coś na co chciałem otrzymać odpowiedź, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...