Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG P700 (L7)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to znowu ja :D Mam pytanie, do tej pory używałem tylko SE xperii x10 mini pro, i chcę się przesiąść na LG L7 myślicie że to dobry wybór ? Od razu mówię że raczej nie będę w nic grał, tylko internet, sms, dzwonienie, gg, gra " Zgaduj " ;) i supreme mpa.

Opublikowano

Zobaczmy na specyfikacje.

Jak na dzisiejsze czasy to mało wydajny układ graficzny - adreno 200 isłaby procesor ARMv7, 512 ramu. No, ale skoro nie będziesz w nic grał to nie jest tak bardzo ważne, chociaż możesz mieć dyskomfort w zwykłym użytkowaniu telefonu..

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie no, oglądałem recenzje na YouTube i wyglądało to całkiem sprawnie i przyjemnie, jeżeli jakąś funkcję włączył a tak jak mówiłem nie będę grał w gry tym bardziej jakieś bardzo wymagające.

Opublikowano

Dobry wyświetlacz ma, i wielki, ale sam ,,środek'' raczej lipny, można lepsze fony znaleźć za tą cenę. Jeśli nie chcesz w nic grać to jednak mógłbyś go kupić, jednak w przeciwnym razie - odradzam, połowa ,,lepszych'' tytułów z Google Play nie chodzi na tym fonie.

Opublikowano

Samsung Galaxy S Advance kupię za 800zł a lg nawet za 350zł

edit//

Dobra a może inaczej.. ;d

max 450zł, 4,1 - 4,5 cala, ICS lub wyżej, multitouch (uzywany)

patrzylem na lg l7, htc desire hd macie cos innego ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...