Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Cheata

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czita [fishbota] ktory wylogowuje się gdy gm jest na danej mapie.

Mam takiego co wylogowuje sie jak pisze na pw;P Ale przeciez gm nie zawsze pisze na pw moze na ogolnym;p

Wiec prosze o podanie dzialajacego czita [fishbota] ktory wylogowywuje postac gdy gm jest na tej samej mapie lub ktory piszczy gdy gm jest na tej samej mapie

ie068n.jpg
Opublikowano

Na tej samej mapie? Przecież wtedy nie będziesz mógł prawie w ogóle łowić, bo często GM siedzi w M1 na /inv. :-) Skorzystaj z tego fishbota:

[DL] FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 [ By Corfan ] - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Masz tam opcję wylogowania kiedy GM będzie blisko czy odpisze co zechcesz kiedy ktoś szepnie.

Ale co z tego da mi wylogowywanie.Jezeli sie wyloguje a nie odpisze to bana dostane.

ie068n.jpg
Opublikowano

to powiesz ze akurat byla 1 sek. do wylaczenia gry i nie zdazyles odpisac . :) lub zalogujesz sie 2gi raz i odpiszesz ;p

Tak.Akurat jak bede w drugim pokoju bd wiedziec ze napisal.Ja szukam takiego co wydaje glosny dzwiek jak gm w poblizu.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...