Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje coś takiego?

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Chodzi mi o cos takiego co samo bedzie mi zbieralo yangi wydropione z mobow

Moze byc to bot czy cos z IS

2. Slyszalem ze istnieje cos takiego co przyciaga wszystkie moby z widoku. Nie chit lecz pierscien lub kamien.

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Albo skorzystaj z hacków, za które nie płacisz. MobberHack (działa jak peleryna męstwa):

[Dl] Metin2 Python Mobberhack v3 - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Tutaj AutoPickup (działa jak trzecia ręka, ale jest lepsze):

[DL]Auto pickup python - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Jeśli będziesz miał z tym problemy to pobierz KamerModa, który ma te i wiele więcej opcji:

www.metin2mod.tk/metin2pl.html

(wgrywasz do zaktualizowanego klienta gry i odpalasz poprzez metin2m_pl)

Opublikowano

up

czy te hacki (oczywiscie jak nikt nie zauwazy) sa niewykrywalne?

mam konto od miesiCa na ktore kupilem na allegro za 50zl 500.000.000 yang i nie chcial bym ich stracic

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

up

czy te hacki (oczywiscie jak nikt nie zauwazy) sa niewykrywalne?

mam konto od miesiCa na ktore kupilem na allegro za 50zl 500.000.000 yang i nie chcial bym ich stracic

Zawsze jest szansa na bana, jeżeli będziesz nieostrożny :)

Nie wyklucza się możliwości bana po sprawdzeniu logów.

Każdy boci na swoją odpowiedzialność.

Opublikowano

ej jeszcze jedna rzecz czy jezeli mam przedmioty z IS np. pierscien xp, trzecia reka, irokez (sa to przedmioty ktore sa na dany czas i da sie je zalozyc) to np. kupuje piersciien xp na 30 dni. Jak sie liczy ten czas od chwili kupienia czy tylko jak mam to na sobie czy tylk kiedy jestem zalogowany?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

a czy moglbym otrzymac odp na moj powyzszy post poniewaz nie wiem czy chce cheatowac

PD na 30 dni liczy sie odrazu od czasu zakupu wiec masz 30 dni na exp :D ja bym uzywal hackow ale nie z tp itp bo ban tylko attacksel i mobber masz link www.metin2mod.tk lub m2bob.eu <---- platny ale najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...