Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] SBS - Miłość

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Osobiście nie podoba mi się ten kawałek, ale "Była chłodna" jest spoko :D

Chłopak nagrywa coś innego niż tylko ulica, jp, narkotyki, fajki, alkohol i od razu go cisną.. no cóż XXI wiek :f

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Tu jest tyle czasowników że mózg rozjebany haha

Ja mam beke z ludzi, którzy go słuchają od kawałka "BYŁA CHŁODNA" i hejtuja, że reggae nagrywa,

Uważam że typ robi chujową muzykę, a klipy promujące album to te na zwiększenie targetu ale mniejsza o to, bekę to ja mam z Ciebie jak ty oceniasz słuchaczy od jakiego czasu słuchają danego "artysty" i tyle w temacie.

Jak ktoś siedzi w podziemiu, albo ma po prostu mało fejmu to tak jest. Zeus też nagrał trochę płyt i miał skillsy ale przez brak promocji wszystko było ruiną, w tym roku Step pomógł mu w promocji i skillsy z promocją się zgadzają.

BTW w Była chłodna jedzie po beacie tak jakby chciał ale nie mógł...

Opublikowano

Osobiście mam tak, że polska muzyka musi być NAPRAWDĘ zajebista, żeby mi się spodobała. Bo nie lubię polskiej muzyki, ten język nie nadaje się do tworzenia melodii i tyle... Według mnie...

Tak więc ten gość nie powala, jeden z tysięcy polaczków starających się coś zdziałać w muzyce. Nie życzę im źle ale ja tego nigdy bym nie słuchał :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Osobiście mam tak, że polska muzyka musi być NAPRAWDĘ zajebista, żeby mi się spodobała. Bo nie lubię polskiej muzyki, ten język nie nadaje się do tworzenia melodii i tyle... Według mnie...

Tak więc ten gość nie powala, jeden z tysięcy polaczków starających się coś zdziałać w muzyce. Nie życzę im źle ale ja tego nigdy bym nie słuchał :)

Może nie tyle co nie da się zrobić melodii, tylko to trzeba naprawdę umieć i umieć przenosić i tworzyć patenty, a na scenie aktualnie mamy tyle gówna że nie ma czasem czego słuchać, oczywiście nie mówię o wszystkim, ale tak to już jest.

Dobrym odniesieniem są beaty i podkłady jakie tworzą polscy producenci- poziom światowy i to trzeba chwalić.

Opublikowano

Myślę, że warto dać mu szansę. W sumie więcej jest hejtów niż ludzi, którym rzeczywiście się to nie podoba.

Opublikowano

Dac szansę? Beka. W chuj dobrych ludzi siedzi w podziemiu, i nie dostaną szansy. A ten chłam, robi marketingowe gówno, i ma dostac szansę? Śmieszny/a jestes..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Japa kurwa hejty jebane.SBS jest dobry na swój zajebisty sposób.

Nie.

Chujowe.

Ej, a wiecie, że ten gość nie zdał roku bo nagrywał te marne pioseneczki? :D Beka max.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie.

Chujowe.

Ej, a wiecie, że ten gość nie zdał roku bo nagrywał te marne pioseneczki? :D Beka max.

To ten rok musiał być chłodny (hehehe, suchar mistrz)
Opublikowano

18 letni chłopak, przed nim długa droga i wiele osiągnięć a i tak w tym młodym wieku chłopak już osiągnął szczyt ! :))

proposuje ;)

uwielbiam jego nutki.

Osiągnął szczyt? Żeby to była połowa tego co można w muzyce zrobić... Ja mu polecam skończyć wyć i ruszyć dupę szukać umiejętności bo mu brakuje i to dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...