Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mając taki numer kompilacji mogę rootować mojego SGA2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój numer kompilacji to:

JZO65K.I8160XXMB2

O kurwa, ale jestem głupi.

Słyszałem, że trzeba mieć odblokowanego bootloadera, żeby móc rootować telefon, ale w czym mi ten numer kompilacji pomoże? Co to jest?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

szukaj sobie na odpowiednim forum gdzie masz tutoriale i pełna informację np android.com.pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A możesz mi napisać?

Kiedyś stworzyłem temat o rootowaniu, zapytałem jak to zrobić i własnie ten numer kompilacji byl mi potrzebny.

Teraz go mam i chcę wiedzieć co z tym zrobić.

btw. w regulaminie jest napisane, że nie można wysyłać do innych stron internetowych.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

jezu człowieku, chcesz bym ja za ciebie to wszystko robił i tobie poszukał bo tobie się nie chce ?

wejdź poczytaj masz wszystkie informacje DOKŁADNIE NAPISANE , jak zrobisz czym zrobisz dla tej kompilacji , jeśli nie to wytłumaczone dokładnie dlaczego

zgodnie z regulaminem nie mogę publikować zawartości z innych forum!

odsyłam cie do źródła informacji a że ty masz to gdzieś to już twój problem, bo nawet nie sprawdziłeś ani nie poczytałeś nic na temat swojego telefonu i jego modyfikacji

na forum udzielamy pomocy, której nie można udzielić komuś nie mającemu w ogóle pojęcia co robi i na temat tego co posiada.

jak narzazie nie masz żadnego problemu ze sprzętem czy softem a wszystko co chcesz wiedzieć jest dostępne dla każdego, nie tu to gdzie indziej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie trzeba czasem trzeba odblokować na roota zależny co robisz

numer jest potrzebny a kiedy to dowiesz się jak coś będziesz chciał robić

p.s. mimo ze mogę wejść na stronę nie zrobię tego za ciebie i nie przepiszę artykułów tu na forum bo tobie się nie chce wejść tam samemu

@DOWN

na przyszłość nie licz na moją pomoc w jakimkolwiek twoim temacie, jesteś leniwym i bezczelnym gówniarzem któremu naprawdę szkoda pomagać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...