Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ważne! Powiedzcie!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak , moja koleżanka ma własnego serwa i mówie jej żeby było więcej slotów np. 100 , a ona mówi że jak będzie więcej ludzi na serwerze niż 20 to serwer padnie. A ja chciałam żeby serwer był popularny ... I nie wiem ... To prawda, że jak będzie dużo osób na serwie to on padnie? Jeżeli tak to powiedzcie co robić żeby było dużo slotów i żeby działał :3 BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!

Pomogłam? Zostaw Like ;).

Opublikowano

Twoja koleżanka ma serwer hamachi, vps, dedyk czy jaki?

Opublikowano

W tej chwili nie moge sie jej spytac chyba,że zadzwonie na jej telefon i odbierze. Jak nie odbierze będę musiała czekać aż przyjedzie od babci.. wieczorem .. dobra to zadzwonie :3

Opublikowano

Nie niestety jest uparta -,- i nie odebrała . Więc będe musiała czekać na wieczór... -.- Jak sie dowiem od razu napisze ;)

Opublikowano

Prawdopodobnie koleżance chodzi o to, że do serwera jest przydzielone mało pamięci,a czym więcej osób tym mniej pamięci na osobe. Jeżeli będzie ona zbyta mała to będą wielkie lagi albo serwer będzie się przeciążał. Jeżeli jest to serwer wykupiony w hostingu to oczywiście trzeba dopłacić.

PS. Każdy serwer czy 20 slotowy czy 250 slotowy może być popularny !

Opublikowano

Czyli zwykły postawiony na kompie... Niech wykupi jakiś ;p
Polecam CraftServe.pl

sgh.png
KLIK!! W napis wyżej by ocenić :D
Gdy do mnie piszesz na gg,skype i pw przedstaw się i dopiero opisz czego

ode mnie potrzebujesz :P

Opublikowano

Zwykły na kompie to hamachi to dziadostwo i tak nikt nie będzie grał.

Wykupcję dedyka na craftserve.pl lub mineserv.eu

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej mówili, jeżeli chcesz żeby serwer był popularny to najlepiej wykupić serwa (Polecam CraftServe.pl, MineServ.eu, FiberHost.pl).

Oczywiście dobry serwer to nie wszystko.. Wypadałoby ciekawie rozbudować mapę, wgrać jakieś urozmaicające grę pluginy itp. oraz dobrze go zareklamować (Fajna reklama - najlepiej nie z generatora :D)

Pzdr.

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...