Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nike renzo mid 2

ZeTrax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie, kolejne butki które zamówiłem to :Nike renzo mid 2 / W tamtym roku kupiłem 21 par butów w tym roku bije znowu rekord.

Pozostawiam te buciki do waszej dyspozycji: Co o nich sądzicie?

aa-nike-renzo-2-mid-2476.1280x760.jpg

aa-nike-renzo-2-mid-1d00.1280x760.jpg

aa-nike-renzo-2-mid-d69f.1280x760.jpg

aa-nike-renzo-2-mid-dd3b.1280x760.jpg

Jedziecie .

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Zgadzam , się jednak chodzi mi o przedstawienie zalet i wad , kto posiadał . Wyraża.

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Zajebiste są za ile je kupiłeś bo ja na wiosne szukam nowych i zastanawiam się nad airmaxami tylko nie kupie w polsce bo są za drogie za granicą o wiele tańsze myślę o tych http://www.footlocker.com/product/model:148253/sku:54719110/nike-air-max-90-mens/white/black/?cm=GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH#sku=37384071 kolor czarno-żółty kupię w holandii albo u niemca przy okazji pewnie będzie taniej :D przy tym kursie dolarów te buciki wyniosą 300 zł +/-

Opublikowano

chujowe

Adidas pro play mid lepsze

@UP maxy od 350+ zł są tańsze to są fejki więc nie licz że bd mógł się lansować w nich

Chuj nas to obchodzi ile par butów kupiłeś chcesz się pochwalić ?

Opublikowano

chujowe

@UP maxy od 350+ zł są tańsze to są fejki więc nie licz że bd mógł się lansować w nich

acz kolwiek ja uważam że te sa bardzo fajne

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

chujowe

A czy ty rozumiesz, że kupuje za granicą w foot lockerze ? mój wujek był i były zaa 300 zł przeliczająć na polskie tak w foot lockerze będą podróbki ;)
Opublikowano

Wasze upośledzenie nie zna granic kłóć się z gimbem dla którego różnica 50 zł kupując buty za granicą to przepaść że japierdole.

Widzisz twój wujek sobie kupił a ty nie bo cię nie stać biedny leszczyku idź zbudować sobie szałas w MC :*

Opublikowano

Hmm jak dla mnie to lipne takie buty bo jak jest deszcz to nogi mokre.Wygląd tez nie za ładny

Jedynie to co mi się widzi to że są wysokie :)

Opublikowano

Wasze upośledzenie nie zna granic kłóć się z gimbem dla którego różnica 50 zł kupując buty za granicą to przepaść że japierdole.

Widzisz twój wujek sobie kupił a ty nie bo cię nie stać biedny leszczyku idź zbudować sobie szałas w MC :*

Różnica między 300, a 500 to jest 50 zł aha fajnie masz bogaty to ty kurwa jesteś jak twoja zajebista ortografia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...