Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7] [24/7] [NP] [S] [WF] Survival Frakcje

KadzekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BLACKBUILD [survival] [Frakcje]

IP: kame.owncraft.pl:9365 lub blackbuild.gomc.pl

IP Mumble: 91.204.161.85:64210 lub pl1.ownserv.pl:64210

Typ serwera: Survival Frkacje

Premium: NONPremium

Administracja:

[Właściciel] Kadzek

Pluginy w 80% Spolszczone/polskie komunikaty/Na serwerze wgrane są [32] pluginy

Pluginy:
AntiCheat, AntiRelog, AuthMe, AutoMessage, AutoSaveWorld, ButtonWarp, ChestShop, CraftBook, CustomServerMessages, EpicBossRecoded, Essentials, Factions, iConomy, Informator, LWC, MagicCarpet, MoArrows, MobArena, MobHealth, Multiverse-Core, OpenInv, OtherDrops, PermissionsEx, PlayerHeads, PlayerStatusSigns, PluginMetrics, TimTheEnchanter, TreasureChest, WorldEdit, WorldGuard

Płatne funcje: VIP, SuperVIP, MegaVIP, CHAMPION

Strona: KLIK

Forum: KLIK

Regulamin: KLIK

OPIS SERWERA

Serwer powstał dziś tj. 2013-02-17 godz.12:34 więc jest nowy od was zależy czy serwer wypali. Mam doświadczenie w robieniu serwerów bukkit wink.pngByłem Adminem na ok. 6 serwerach a na niektórych nadal jestem ohmy.png. Nie zrobiłem tego serwera po to aby pieniądze z serwera szły do mnie lecz dlatego że robienie serwerów a w ogóle być nich Administratorem to moja pasja. Chciałbym w przyszłości zrobić serwer SkyBlock ale czy się uda to od was zależy biggrin.png. Na serwerze jest estetycznie wykonana mapa na której są między innymi: Piekło, skrzynie kresu, Beacon czy też enchant. Na mapie nie zabrakło również sklepu czy MobAreny. Specjalnie dla rang płatnych otwarte jest miasto w którym np. są tańsze sklepy smile.png Serdecznie zapraszam bo jedyne czego nam brakuje to osób do grania na serwerze.

INNE INFORMACJE

Serwer postawiony na dobrej maszynie opartej na procesorze typu Intel (Nie ma lagów)
Serdecznie zapraszamy smile.png

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...