Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza broń dla enginner'a

Bandii819

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maxox22PL
Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie wiem :D

Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nie wiem :D

To zajrzyj do encyklopedii, polecam Elżbieta Szara :)

Opublikowano

Ehh teraz się kurwa pytam na chuj modek odpioł mój temat z broniami ja pierdole teraz będzie spam tutaj kurwa.. as-val bliska odległóść mp5 średnia/daleka g53/universalna broń na każdą odległość.

Opublikowano

@UP

NAJEPSZA czytać nie umiesz?-,-

o ie pamiętam to MP5 jest na 20 więc mp5 jest najepszą ^^ potem jak ubisz to możesz as vaem (biska odegość) napieprzać ae osobiście poecam to i to + bost na 2 broni ^^

YAY

Opublikowano

@2up mp7 jest dobre tylko na bliskie/średnie dystanse.

Do 20 lvl najlepsza jest mp5 potem na wyższe lvl as-val i g53.

Słyszałem, że PDW-R czy jakoś tak jest dobre.

AS VAL'a ulepszać jak będę go miał?

Na 20 poziomie kup mp5. Jest celna, nawet szybko strzela. Do 27 nic wiecej nie potrzebujesz. Potem G53.

Niestety, już ją mam :D

Kupiłem pakiet celnego.

Czy jakieś pistolety polecacie?

Może jakiś shotgun?

Opublikowano

zamiast zachowywać się jak dzieci i spamować to byście mu odpisali ...

PDWR nie kupuj.... jest słabe mechanik ma wiele lepszych broni

as vala jako 1 broń nie polecam ze względu że zjada ammo.... 30 ammo to jak 15 u mp5 .... zabijesz paru i ammo nie masz więc lipa ... polecam ci wziąść bosta na 2 bronie i as vala na 1 i mp5 na 2 bardzo dobrze wtedy idzie :)

YAY

Opublikowano

do 20lvl najlepsze mp5

co do pistoletu to ELITE MP 443 dlatego że ma więcej ammo i zajebiście zabija miałem okazje wypróbować te 2 pistolety i polecam ELITE MP 443

Opublikowano

Ja tam na 11 lvl latam z mp5 (w kartach na 4ever :rolleyes: ) i rex'em i gra sie niezle. oczywiscie do mp5 jakas lufka, kolba, i holo, bez gadania! inaczej nie wykorzystasz potenszjalu tej klamki :)

Opublikowano

Do 20 lv Mp7 lub Mp5.

Sam biegam od 14 poziomu z MP5 na Full dodatkach i broń ta jest bardzo dobra. Mp7 to również dobra broń, ale trzeba umieć się nią posługiwać bo jest szybkostrzelna.

i5 2500k @ 4,5 Ghz + SilentiumPC Spartan - CF 2x Radeon HD 6850 - Aerocool Strike X 600 W - Qoltec Startstation

Opublikowano

Zależy na jakie mapki i czy lubisz być w środku akcji czy gdzieś ściągać wrogów ze średniej odległości a tak pozatym to polecam mp5 szybkostrzelna, celna poprostu zaje.... :D

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...