Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] z patchowaniem.

mateqdst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po 2-miesięcznej przerwie od gry chciałem sobie znowu pograć lecz przy próbie ściągania przez downloader z oficjalnej strony CA ściąganie kończyło się na 99% i dalej nie chciało iść a więc zgrałem sobie instalkę od kumpla, zainstalowałem i patchowanie kończy się na ściąganiu pliku Game\FONTS.rez.d7fbe1f3.nxaz. Dodam, że antywirus i zapory windows są wyłączone a combat 2 miesiące temu mi normalnie działał. Może mi ktoś pomóc lub wie w czym tkwi problem ??? Z góry dziękuję :)

Opublikowano

czytałem już ten temat i to dobry sposób ale szukam innego rozwiązania, ponieważ niestety często mi się rozłącza internet bo mam z playa . istnieje jakiś inny sposób czy to jedyne wyjście ?? ;/

Opublikowano

A więc ściągnąłem combata w szkole z tego linka co podał mi Piecu, zgrałem na pen drive ale przy próbie instalacji wyskakuje mi błąd : "Cannot load dll" .

Opublikowano

A więc ściągnąłem combata w szkole z tego linka co podał mi Piecu, zgrałem na pen drive ale przy próbie instalacji wyskakuje mi błąd : "Cannot load dll" .

w internecie pisza ze masz uszkodzony instalator lub uszkodzony szyb powienieneś jeszcze raz pobrać CA "Jeśli to nie działa, spróbuj zainstalować inną grę, a gdy pojawi się ten sam komunikat okna jest uszkodzony."

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

próbowałem już pobierać CA z wielu źródeł, m.in. pare z oficjalnej strony ale to nic nie zmienia ;/

mam jakiegoś antywirusa "Comodo" i jak klikne PPM to mam opcje "Run in comodo sandbox", wchodze w to i instalka od combata otwiera sie normalnie, instalacja przebiega pomyślnie ale dalej nie mam pliku tam gdzie powinien być zapisany ;c

Opublikowano

usun anty wira żebyś nie mial juz problemów a jak bedziesz czuć że Ci zamula kompa to CCleanera albo zainstaluj sobie jakiegos innego ale przypominam sobie że były przypadki takie jak twoje i to M.innymi przez Anty Wira

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...