Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HELP] Internet 54mb/s to dużo?

Nuknuknut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam internet 54mb/s Siłe sygnału : Znakomitą itp. ale jak pobieram grę to mi się pobiera w 60kb/s !!! o co chodzi to dużo czy mało??? dodam że mam router z TP-LINKU :D

Za każdą odpowiedź która pomoże daje LIKE ---------------------------------------------------------------------------------------------------->

Opublikowano

ma, tylko do routera jak na domowe warunki to dobrze, karta w kompie/laptopie dynamicznie przyznaje sobie prędkość i tak jest najwłaściwiej

jakie masz łącze normalnie, skąd internet ?

@DOWN , wyjdź z tematu nie masz pojęcia nawet co za głupoty pieprzysz, w tym momencie co sprawdzał ustawiła się karta , cokolwiek ustawi jest DOBRZE USTAWIONE i w żaden sposób nie spowalnia łącza

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

0.60 a ja spr w polaczeniu sieci bezprzewodowej to jest 54,0 Mb/s

Internet mobilny, prawda? Jak tak, to pewnie jesteś poza jego zasięgiem, jak stałe łącze, to Cię ISP w uja robi. Te 54Mb/s to maksymalna przepustowość Twojej karty sieciowej, czyli też nie za dobrze.

sygnaturaaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...