Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban za Powerleveling

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mianowicie mój kolega dostał bana za powerleveling i za abusing. Za abusing rozumiem, kickał ludzi, ale nie a powinien za to dostać bana na perma. Mogę poprosić o regulamin? Nie wiem gdzie znajduje się polski regulamin CA, chciałbym go przeczytać.

Teraz o banach. Thoor15 nie dostał jeszcze bana, pomimo, że to on kickał (nie był banowany nigdy), a dostał Benziqe(też kumpel z clanu, był banowany raz za abusing na 3 tygodnie) na perma, nie miał za co(to nie on kickał). Za powerleveling? To granie razem uważane jest za powerlvl? Czy power lvl to jest szybkie wbijanie lvl, już sam nie wiem. Po za tym przypuszczenia "...absolutly powerleveling..." nie są dostatecznym powodem na bana. Na screenach widać jedynie to, że grają obok siebie, nie ma zbyt dobrego dowodu w sensie "jeden zombiak blokuje drzwi na shorcie u góry, żeby zombie nie mogły wbić" - to powinno być banowane, ale nie takie coś, że jeden abusuje a drugi dostanie bana. Nie proszę o to aby Thoor15 dostał bana lecz, żeby odbanowali Benziqe, bo on nie ma za co bana! Po za tym ten raport jest z 25 stycznia czyli minęło sporo czasu od reporta, a gdzieś czytałem, że po jakimś czasie każde screeny nie są już dowodem w sprawie(chociaż nie wiem czy to prawda). Odpowiedzcie na te pytania, błagam :O

Opublikowano

Haha, w tych trybach nawet nie ma tego , który grali. Zwykle grali bombing runa, tylko z zasadą bez bomb, bo kolega chciał misje zrobić, i taka nagroda, ban na perma ! ;/

Opublikowano

Ok. ja o tym wiem,ale gość złożył posta 25.01.13r.

dostałem bana na 14 dni,i dostałem znowu 2 raz za to samo ( ten sam post)

Nie ogarniacie, to proszę nie spamować.

Opublikowano

Za 1 raporta dostałeś 2x bana?

wychodz na to ze tak jest napisane :D ale moim zdaniem to cos z ich strony jakis błąd, pomyłka sprobuj napisać ticketa o tym co się stało

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

Ja? Nie. Moi kumple, gadałem z nimi na skaypie nawet wtedy jak grali. 2 osoby tam były i są oskarżone za Power lvl a zraportowana jest tylko jedna - Thoor15 a dostał bana za powerlvl Benziqe mój 2 kumpel, a on niczym nie zawinił. Nikt niczym nie zawinił, to było tylko abuserstwo a nie power lvl. Tak jak napisałem koleś tylko przypuszczał, że to jest ten powerlvl..."...absolutly powerleveling...".

Opublikowano

Hah, ale za co? Za abusing on nie powinien odstać bana na perma bo on nawet nie kickał. Da się złożyć odwołanie?

Edit. Czy mógłby ktoś regulamin CA mi dać? Bo nie potrafie tego gówna znaleźć.

Opublikowano

podaj nick twojego kolegi

em bo może to te polaczki z platka co gram zawse siedza w 4 i kikaja za infekcje

z klanu anonymous czy jakoś tak ;3

Opublikowano

Tak benziqe to nick mojego kolegi. Kickają ludzi, ale to nie jest jeszcze powerleveling. Po za tym na screenach jest dowód tylko na abusing. Niech on dostanie bana na 3 tygodnie za abuusing a niech panu benziqe zdejmą bana na perma. Dało by się tak zrobić?

Opublikowano

Nic to nie oznacza "No Bomb Nooo", a za ...=kick Nexon banuję, czy to bomb=kick, flame=kick, mine=kick itd.

Opublikowano

Tak, ale kogo? Tego kto napisał czy tego kto kicka? Bo tak to se każdy może napisać w roomie no mutagen "mutagen= kick" i dostanie bana, to bez sensu jest.

Opublikowano

Bana i tak dostanie... Nawet jak na roomie pisze no mine, a koleś ma miny dostanie kicka to elite ma bana jeśli jest report,bo widać wyraźnie że akceptuje explo. Np na snd no plant-.-.. Tak samo ban. Abuser to abuser.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Więc wtf.............. Pisze się na początku... Jeśli nie kickała elita, nie ma bana! Bo było głosowanie. To jeśli on nie kickał to co on robił, że ten temat piszesz...

Opublikowano

Piecu, jeśli kickał bez elity, to bana nie ma. Spójrz sobie na mnie report. Kickłem kolesia w 17 rundzie albo nawet 19 na cabinie bo użył napalma i bana nie dostałem, za poverleveling jeśli jakikolwiek się tam odbył jest banowany.

Opublikowano

Ok. ja o tym wiem,ale gość złożył posta 25.01.13r.

dostałem bana na 14 dni,i dostałem znowu 2 raz za to samo ( ten sam post)

Nie ogarniacie, to proszę nie spamować.

ja rowniez tak mialem tylko ban chat

dostalem raporta na drugi dzien dostalem ban chata i GM nie zamknal tego tematu jak skonczyl sie ban chat to po tygodniu znowu dostalem ban chata za ten sam raport :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...