Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z netem

xDanielPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Powiedź mi czy jak grasz (nie nagrywając) też masz takie mini lagi?

2.I czy we wszystkich wyścigach tak masz? Że poza drogą jadą samochody.

3.Podaj parametry komputera.

4.Jaki masz internet? np. 2MB/s

@down

Nie zwracaj na to uwagi, przez to możesz ty dostać karę za spam.

Opublikowano

Nie wydaje mi się by były to hacki, ewidentnie widać, że facetem rzuca, a nawet nie tylko jednym. To nie problem z kompem, a najzwyczajniej z netem.

@Sasuke122PL

Od tego są raporty ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Benq nie zgodzę się z Tobą . Podczas wyścigu u mnie tez tak dwoma osobami rzucało i te 2 osoby były pierwsze na mecie. To jest hack!

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Benq nie zgodzę się z Tobą . Podczas wyścigu u mnie tez tak dwoma osobami rzucało i te 2 osoby były pierwsze na mecie. To jest hack!

Ale co ma jedno wspólnego z drugim? Uwierz mi, dzień w dzień przeglądam fora o hack'ach do NFS'a i jeszcze nie natknąłem się na tak działający. Oczywiście da się zacząć latać, kręcić się, podskakiwać itp. lecz nikt tego nie wypuści jako hack'a, można to jedynie zrobić samemu. A jeśli on miał lagi to niby czemu oni/on nie mogli/mógł być przed nim nie oszukując?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

zwłaszcza że każdy przystanek autobusowy i każdą barierkę brał między koła. Dodatkowo nie korzystał ze skrótów mapy... To wszystko napewno zajmuje koło 5 - 10 sekund na wyścig, więc nie dziw się że przegrywasz ...

nafson_gameplay.png
Opublikowano

zwłaszcza że każdy przystanek autobusowy i każdą barierkę brał między koła. Dodatkowo nie korzystał ze skrótów mapy... To wszystko napewno zajmuje koło 5 - 10 sekund na wyścig, więc nie dziw się że przegrywasz ...

HeHe... nie przez każdy skrót jeździ się szybciej, są skróty, które nic nie przyspieszają i można na nich się wywalić/zwolnić uderzając w bok/bande.

xDanielPL

1.Podaj parametry komputera i internetu i czy dzieje Ci się tak w każdym innym wyścigu.

2.Zmień rozdzielczość na mniejszą i w ustawieniach zmień żebyś widział grupe.

3.Nie pomoże, zainstaluj GameBoster'a (wyłączy/zoptymalizuje nie potrzebne procesy)

To nie jest wina hacków innych graczy, błędy synchronizacji World + słaby internet = takie problemy. (czasami słaby komputer, ale byś miał lagi wtedy)

Nie jesteś pierwszy, innym też się tak dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...