Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z M2BOB

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jakies 20min wyskakuje blad :

metin2client.bin - Blad aplikacji
W aplikacji wystapil wyjatek unknown sofware exception (0x80000001) pod adresem 0x02b5892
Kliknij przycisk ok,aby przerwac dzialanie aplikacji
i wylacza sie jedno okno metina,lecz potem znow sie wlacza;P
nie jest to duzy problem ale od czego to moze byc ?
moze za duzo mam tych botow wlaczonych ? bo az 6
ie068n.jpg
Opublikowano

6 botów? Ja nawet nie wiem czy kilka można naraz odpalić, bo to expbot, który robi coś za Ciebie i może się to przemieszać. Na początek pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej oraz pozostałych komponentów. Następnie uruchamiaj M2boba jako administrator i najpierw spróbuj na jednym bocie - sprawdź czy wtedy też będzie wyrzucało.

Opublikowano

daronian chodzilo mu pewnie o wlaczone klijenty a nie boty jako caly program. A 6 klijentow jest normalnie wbudowane w M2Bob'ie chyba, ze cos pozmieniali.

ShastaMan sprobuj obnizyc jakos grafiki, odpalic w oknie jak nie potrzebujesz aby klijent byl na caly ekran otwarty i mozesz zmienic priorytet kazdego metina jak i koligacje uruchamiajac menedzer zadan. Mi to osobiscie troche pomoglo, moze Tobie rowniez :)

Opublikowano

najlepsz m2mob jeat na metin2mod.tk

M2Bob nie ma nic wspólnego z KamerModem.

Odpalić możesz tylko jednego czy dwa z tego co wiem.

Opublikowano

M2Bob nie ma nic wspólnego z KamerModem.

Odpalić możesz tylko jednego czy dwa z tego co wiem.

Mozna odpalic 6 lub wiecej.Niepamietacie ataku botow ? Po kilka biegali.Ja czegos moge nie miec jakiegos programu czy cos.Zamierzam go kupic,pomozcie nie chce zeby mnie logalo.

Tu tez gosciu opisuje taki problem ze go loga http://www.mpcforum.pl/topic/681200-problem-m2bob-loga/

ie068n.jpg
Opublikowano

Mozna odpalic 6 lub wiecej.Niepamietacie ataku botow ? Po kilka biegali.Ja czegos moge nie miec jakiegos programu czy cos.Zamierzam go kupic,pomozcie nie chce zeby mnie logalo.

Tu tez gosciu opisuje taki problem ze go loga http://www.mpcforum.pl/topic/681200-problem-m2bob-loga/

A masz aktualnego m2boba ? www.m2bob.eu moze skonczyla ci sie umowa ! czas sie skonczyl

Opublikowano

A masz aktualnego m2boba ? www.m2bob.eu moze skonczyla ci sie umowa ! czas sie skonczyl

Nie skonczyla sie mialem na 24h.Czas dopiero wieczorem sie skonczyl a ja go uzywalem gdzies tak o 15

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...