Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen w s3, warty kupna? 4800 IP na wydanie.

Zimka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 4800 i zastanawiam się, którego championa za takową kwotę kupić. Mocno mnie interesuje kennen, gdyż rzadko go widują, wręcz prawie wogóle i mnie zastanawia, co może kryć ta postac? Widziałem na streamie ze 2 razy jak "pro" nim grali ale to jeszcze przed s3 było, i wg. mnie całkiem przyjemna postać była. Nie wiem jak na s3 będzie się sprawował, stąd moje pytanie, czy jest warty 4800 IP i czy warto nim uczyć się grać? Trudnośc raczej mnie mało interesuje, wręcz im trudniejsza postać tym fajniej się nią uczy grać i nie prędko się nudzi.

Co jeszcze rozpatrzam :

Ezreal - jako ADC czuję się najgorzej, ale może nim właśnie się coś nauczę grać jako carry?

Caitlyn - j/w

Czy dozbierać 6300 i kupić Dariusa jak retard i kasować wszystko ultem? :ninja:

Dodam, że najbadziej lubie grać na topie, ale midem też nie pogardzę.

Nie jungluję, bo jestem za low.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi ze wskazówkami, za każdą poleci lajk.

BTW: posiadam aktualnie : Akali, Alistara, Annie, Ashe, Blitzcranka, Garena, Jaxa, Jayca, Katarine, Kayle, Kha'Zixa, Mastera Yi, Nidalkę, Nunu, Pantheona, Renektona, Teemona, Twisted Fate'a, Vayne oraz Xin-Zhao.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Kup Dariusza, zgarniaj wszystkie kille z gry z ulti :D Fajny harras, duży dmg, przy tym całkiem tankowaty może być. Bierz dariusza sie nie zawiedziesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...