Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Auto F8

Degarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam tego bota auto f8, nie nie z kamermoda. Szukałem ale wszystkie linki z 2010 i wygasły jeśli ktoś by był taki dobroduszny i go wstawił byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Auto F8? Możesz wyjaśnić o co chodzi? Jeśli ten cheat jest z 2010 roku, to zapewniam Cię, że teraz nie będzie już działał poprawnie na większości serwerów.

Opublikowano

To było coś w stylu komendy/bot na kamer modzie do yang bugów. Ustawiałeś w notatniku miejsce, czas, ilość i program to sprzedawał działał nawet na cliencie :D.

Opublikowano

Przeszukałem troszke na forum,owszem było takie coś,ale wszystkie linki już wygasły.A nie wystarczy ci ten bot do yangbuga w kamer modzie ? A tak z ciekawości pytam,po co ci ten bot skoro już prawie takich bugów nie ma :) Taki bug to raczej tylko na plikach 2008 był,bo znalazłem takiego chinola na plikach 2k8 na którym ten bug był.Jak znalazłeś taki serwer,a nie ma go w modzie to masz poradnik jak dodać serwer do moda :

http://metin2mod.tk/guide/

235761444056892195480.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

refresh

Gram na serwerach tzw. oldschoolach i one są właśnei na plikach starszych :) i dlatego potrzebuje autof7, autof8. Ludzie to mają tylko są chamami :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...