Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HT czy MT ? - Chinse Tanks

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oba rozgałęzienia są bardzo fajne.

Właśnie rozwijam chińskie drzewko i wbrew pozorom nie jest tak źle.

Najlepiej z Typa T-34 przejść na Typa-58 i wtedy będziesz mógł robić HT jak i medy.

Polecam robić to i to.

Opublikowano

Polecam medy, sporo osób narzeka na heavy. Ja poszedłem przez light tanki (59-16 jest genialny) bo nie chciałem przechodzić identycznych czołgów jak w ruskim drzewku.

Opublikowano

@offtop

Ogólnie to medy chińskie są lepsze od brytyjskich?

Według mnie to brytyjskie najgorsze.

Opublikowano

@offtop

Ogólnie to medy chińskie są lepsze od brytyjskich?

Brytyjskie to najgorsze ścierwo w wocie (juz Polskie czołgi by były 100x lepsze) pancerz do dupy taki bt-7 i może churchilla zajebać spokojnie a co mówić o M5 w drzewku chinoli robi miazge z brytoli 5 tieru.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Brytyjskie to najgorsze ścierwo w wocie (juz Polskie czołgi by były 100x lepsze) pancerz do dupy taki bt-7 i może churchilla zajebać spokojnie a co mówić o M5 w drzewku chinoli robi miazge z brytoli 5 tieru.

Dobra kurde, nie narzekaj. Grałeś kiedyś Cromwellem? Churchillem I lub VII? Naprawdę genialne czołgi. I nie przesadzaj z tym BT-7, bo mając 58 penetracji nie przebijesz 64mm które Churchill ma w najcieńszym miejscu. -,- Wysokotierowe U.K. to coś w stylu Lorraine'a 40t. CZYLI TRZEBA NAPRAWDĘ UMIEĆ TYM GRAĆ! Jak nie umiesz, to nie żyjesz. Co do tematu, to MT zdecydowanie lepsze są. Mają bardzo podobny pancerz, ale nie mają nosa szczupaka, przez co można nimi kątować. Do tego są mobilniejsze i mają podobne działa. Na IX i X tierze nawet lepsze.

Opublikowano

Dobra kurde, nie narzekaj. Grałeś kiedyś Cromwellem? Churchillem I lub VII? Naprawdę genialne czołgi. I nie przesadzaj z tym BT-7, bo mając 58 penetracji nie przebijesz 64mm które Churchill ma w najcieńszym miejscu. -,- Wysokotierowe U.K. to coś w stylu Lorraine'a 40t. CZYLI TRZEBA NAPRAWDĘ UMIEĆ TYM GRAĆ! Jak nie umiesz, to nie żyjesz. Co do tematu, to MT zdecydowanie lepsze są. Mają bardzo podobny pancerz, ale nie mają nosa szczupaka, przez co można nimi kątować. Do tego są mobilniejsze i mają podobne działa. Na IX i X tierze nawet lepsze.

Grałem cromwellem i jednym słowem mówiąc Gówno nad gównami wszystko go przebije tak samo churchilla 1 do tego słabe działa

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Cromwell przez wielu jest uważany za zajebistego meda. To że działo nie ma wyrąbanego dmg i penetracji nie oznacza że jest kijowe.

76561198001815076.png
Opublikowano

Cromwell przez wielu jest uważany za zajebistego meda. To że działo nie ma wyrąbanego dmg i penetracji nie oznacza że jest kijowe.

Zgadzam się z tobą spokojnie może konkurować z VK36001H, jest bardzo mobilny czego ja doświadczyłem w walce z nim. Co do Chinoli to palą się jak zapalniczki dopiero od VIII tieru da się grać na nich ofc. Medy i LT są dobre bo ten IS-2 więcej się pali od IS-1 (SOV). Chruchill I to świetny czołg jeżeli potrafisz nim grać (tak grałem nim, więc wiem co mówie) jego działko 75 mm spokojnie przebija wszystkie HT z V-VII tieru co jest ogromnym plusem.

A żeby nim grać trzeba się nauczyć poprawnie kontować gdyż ma słabą wieże.

Tychus Panu już podziękujemy, twoja wiedza na temat tych czołgów jest jak pusta studnia na pustyni przysypana piaskiem.

Sig.png

Opublikowano

Tychus, ty na prawdę jesteś taki głupi, czy udajesz?
Czy jesteś pierdolonym trollem?
W jakimś tematem piszesz, żeby z M4 przejść w hummela a z hummela na black prince'a
Rozumiem , hormony buzują, chociaż, jakie hormony? widząc poziom twoich jakże inteligentnych odpowiedzi i uzasadnień, stwierdzam, iż nie jest to możliwe żebyś miał więcej niż 13 lat
(albo po prostu jesteś niedojebanym niedorozwojem)

Co do tematu
Idź w MT
HT chińskie to gówno, na prawdę

Twierdzisz, że brytolce to gówno?
Człowieku, co ty bierzesz?
Kurwa, 156 mm na VI tierze, to nie jest mało, zapewniam cię
Jesteś na topie - ustawiasz się przodem, lub chowając kadłub i wystawiając wieżę - bounced bounced nie przebite nie przebite

Cromwell to jeden z lepszych czołgów na tierze, co ty pierdolisz?
Churchill I też jest dobry, działo jest dość szybkostrzelne i ma swoją penetrę i dmg
Pancerz też niczego sobie

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...