Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z hamachi, chodzi o to że musiałem je przeinstalować wcześniej działało normalnie, lecz gdy teraz je próbuje zainstalować to trwa to jakieś 5 sekund, ale hamachi nie dodaje karty sieciowej. Program nie dodaje żadnej karty sieciowej, co uniemożliwia postawienie serwera, ponieważ VBox nie widzi hamachi. Proszę o pomoc. Od razu mówię, że probowałem już kilka razy i ciągle to samo.

Opublikowano

a komputer resetowales po zainstalowaniu hamachi? i ta sama wersje instalujesz? spróbuj inna

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Hmm ja pierw instaluje hamachi potem dopiero VB :) ponieważ przy instalowaniu VB pyta się czy coś tam z networgiem zainstalować: )
Moja rada zainstaluj jeszcze raz VB lecz pierw zainstaluj hamachi jeżeli nie masz jeszcze l: )

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Resetowałem komputer i probowałem wiele wersji hamachi. Nie mieszajcie maszyny do tego, ponieważ hamachi samo w sobie tak jakby mi się nie instalowało.

Opublikowano

Hmm może masz stare hamachi i nie chce instalować dlatego.. lub po prostu zainstaluj na inny dysk jeżeli o to ci chodzi :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wczesniej wszystko działało, po prostu do rejestru dodalo mi ok 120 fałszywych kart sieciowych. Jutro postawie system i powinno hulać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...