Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rusro

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pamiętacie te czasy na rusro ?? To były moim zdaniem najlepsze czasy , gdyż panowała miła atmosfera , fajni gracze . Co byście powiedzieli na powrót do rusro ? Brakuje takich serwerów jak csro , ksro a z tego co widze Rusro dziala calkiem dobrze. Jest ktoś może chętny ?

Opublikowano

Obecnie moim zdaniem serwery globalne nie mają wzięcia, a to dlatego że zdominowały je serwery prywatne, każdy gracz na Isro marzył zawsze o sunie +9, a prywatne serwery to umożliwiają przy małym nakładzie sił oraz czasu. Oczywiście brakuje każdemu serwerów gdzie grało 3k graczy i była satysafkcja z dropniętego soxa, czy zdobytego levela. Moim zdaniem te czasy już nie wrócą.

Opublikowano

No własnie szkoda... bo chciałbym powrócic na taki serwer gdzie gra 3k ludzi niskie raty... Wlasciwie to czemu wszyscy zrezygnowali z rusro ??? Fajny serwer byl

Opublikowano

Witam, na RuSro grałem od początku jego powstania..

Na wstępie dodam, że nie jest to żadna prywatna wersja, tylko oryginalna, regionalana rosyjskojęzyczna wersja sro, ale kontynuując, pamiętam początki, jedna z mocniejszych, polska gidlia na zeusie, dużo zabawy, miła atmosfera, ogarnieci gracze.. niestety, teraz jak będziesz miał szczęscie to spotkasz pojedyńczych Polskich graczy, sam zostawiłem tam sporo postaci i powróciłem do isro, powód? po prostu nie było z kim grać, żadnej polskiej gildi, ba nawet angielsko języcznej..

Opublikowano

W porównaniu z RuSro gdzie nie znajdziesz 10 Polaków na servie(przynajmniej na moim) , na iSro jest dużo lepiej z Polakami, udało mi się nawet założyć dobrze prosperującą gildie więc naprawde nie jest źle, mimo, że nie ma takiego klimatu jak kiedyś, ale jednak wg mnie , warto po przerwie wrócić na isro.

Opublikowano

Prywatne serwery dobiły trochę iSRO jak i pozostałe wersje. Sprawa ma się podobnie jak w Mu Online, więcej graczy na privach niż łącznie na wszystkich serwerach globalnych. W sumie nie żałuje Joy'a, zlewał graczy przez lata to ma za swoje ;D

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...