Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dostane za to bana ?

matis1910rks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

zacząłem niedawno grać w darkorbit i zauważyłem że jak zaprosi się znajomego i wbije on 7 poziom to dostaje sie jakieś nagrody .

czy dostane bana jak bym wysyłał zaproszenia na jakiegos tam mojego nowozałożonego maila i bym na bocie wbijał 7 poziomy ?

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, ale nie dostaniesz również pakietu premium, który jest w tych nagrodach. System wykrywa takie oszustwa. Lepiej wyślij te zaproszenia do znajomych i niech oni wbijają ten lvl.

EDIT: Moi kumple z gry robili tak, że wysyłali sobie nawzajem takie zaproszenia i wbijali te lvl'e. Może zgarniesz ekipe tu na forum i będziecie sobie expić konta o ile znajdą się chętni :p

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

@Wacek jak by miał robić z innego komputera ? jeżeli by miał 7 czy tam więcej komputerów.

Jeżeli pomogłem nie bój się dać [ + ]

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@Wacek jak by miał robić z innego komputera ? jeżeli by miał 7 czy tam więcej komputerów.

Ja mam w domu 6 na przykład wszystkie sprawne także wielki problem to nie jest można u kumpla zrobić, ale mówie, najlepiej z innego ip.

@Daniel11l jak można mieć -98 reputacji? Nie ogarniam :D

7yo9.png

Opublikowano

@up Wcus to jest poprostu pospolity Nuuub :D

@topic SWAT ci sie do domu wjebie i se nie pograsz :(

W tych kilka kompów w domu to chyba nic dziwnego...

Żeby SWAT miał jakieś prawa w PL...

Używaj jakiejś bramki proxy lub programu ja polecam hotspod shild.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...