Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2760095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pewien problem, w grze mam straszne lagi. Nie jest to spowodowane fps'ami tylko jakby internetem, ale w innych grach wszystko mi ładnie chodzi, bez żadnych lagów.
Gram na serwerze europejskim, więc nie wiem czym to jest spowodowane. Ktoś wie czym to może być spowodowane? P.S. mam internet neostrada 2mb/s z livebox'a.

Opublikowano

Jeśli chodzi o steama, to ostatnio zauważyłem w menedżerze zadań, że opis procesu steam.exe to: Steam Client Bootstrapper (buildbot_winslave04_steam_steam_rel_client_win32@winslave04)

+ po uruchomieniu steama, uruchamia mi się w procesach: Steamerrorreporter (buildbot_winslave04_steam_steam_rel_client_win32@winslave04), który po całkowitym uruchomieniu steama znika.

Czy tak powinno być? Czy możliwe, że mi się podłączyło coś do steama?

Opublikowano

Jeśli chodzi o cFosSpeed, to podczas instalacji programu z ich strony, wyskakuje mi informacja, że nie można zainstalować, ponieważ jest to jakaś zmodyfikowana wersja.
Ale dziwi mnie to, że w innych grach nawet na steam'ie wszystko ładnie chodzi, a tu nagle zamula internet ;x

Opublikowano

Takie uroki tej gry... Mam internet 20MB/s z Netii i też mam lagii... komp też dość mocny....Podobno mają to teraz naprawić hahahaha... (Firma, która przejęła grę ma w nią wy******)

Opublikowano

Mają to naprawić? No cóż... pewnie poczekamy jeszcze ze 2 lata...

Już na becie tej gry były mniejsze lagi...

DO ZAMKNIĘCIA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...