Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepsze?

Blax112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie jaka rasa jest najlepsza?? czy np human warrior albo human mage czy namek warrior albo namek dragon clan?

mca.png
Opublikowano

Siemka mam pytanie jaka rasa jest najlepsza?? czy np human warrior albo human mage czy namek warrior albo namek dragon clan?

To zależy.

Human - Dosyć mało hp ale DMG wynagradza to.

Namek - Dużo HP ale średnie dmg.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

To zależy.

Human - Dosyć mało hp ale DMG wynagradza to.

Namek - Dużo HP ale średnie dmg.

Po Prostu trzeba umieć grać ;d

To też ale jak koledzy up piszą to trzeba się znać na grze

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

ja wybralem spirita lvl 15 5 smoczych kul gildia Zfighters ^^ i jest spoko

mca.png
Opublikowano

Każda rasa jest dobra tylko trzeba mieć dobre eq i dobry build.

chyba nie twój build xD ( temat niżej widziałem pare... WTF ? )

Co do tematu:

Pod PvP: najlepszy jest Shadow Knight, badzo dużo LP, duży DMG, potężne debuffy, ogólnie chuck norris DBO.

Z SK ma szanse tylko turtle ( human ) ale tylko przez ring out ( co przy mądrym SK pod szybkość chodzenia jest niemożliwe )

i karma majin, dużo debuffów ( najgorszy skill lock czyli blokada skili na dość długi czas ), ale i tak składa się od HTB/HTB2 SK

i ostatni na liście fighter - dobry w starciu z większością klas ze względu na duże uniki i okrutny DMG przy critach, jednak 0 szans z SK

PvE:

Healer ( dende priest ) - chyba oczywiste

Ultima - czyli buffer, postać coraz rzadziej brana do party ponieważ dużo osób ma 2 kompy, wchodzi na ultime, wrzuca buffy przed instancją, ale niezbędna na dłuższe wyzwania np, CCBD

Karma ( majin ), Poko ( poko priest ) - postacie nastawione pod speed party, obie mają buff na speed atack, osobno takie sobie, ale w połączeniu robią masakryczny DMG z racji że razem są w stanie osiągnąć 100% atack speed co równa się super szybkim autoatakiem

Crane - postać dobra do PvE, ale tylko dla doświadczonych i ogarniętych graczy, jeśli jesteś nowy nie bierz się za crane. Posiada bardzo przydatny skill który zabiera 33% LP, czyli jednym skilem ściąga 1/3 LP bossa/mobów

Turtle - Dobre aoe, bardzo dobry do wybijania dużych grup mobów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...