Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NavicatMT2 [Hamachi]

MlodyPih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor

-AMD Athlon 3,5

Pamięć RAM

-1.4/2 Gb

Łącze

-21mb/s

Sieci Serwera

-Lubelskie. hasło:123

-Lubelskie.. hasło:123

Sieci będą tylko 2 bo lagi będą ;p nowego kompa kupie bedzie lepiej :)

Strona główna

-Konta robie ja ,ponieważ coś sie dzieje ze stroną, w sysinstall znika mi IP z koncówką 100 ^^

Launcher

-http://www62.zippyshare.com/v/69130018/file.html Do derina v2 zmiencie serverip na koncowke 201

-Godziny Otwarcia

Pn-Pt 16:30-00:00 Weekendy,dni wolne jak wstane, do 5:00

Gdzie Gramy

-Jinno.

Raty

-all 1% PvP

Team

-Navicat

Rekrutacja ON

Opis:

Wybaczcie lecz nie umiem zrobić prezentacji ,jest to mój pierwszy serwer na plikach derina v1 więc jego handlarze,pozmienialem ceny,uleszacze usunąłem i dodam nowe bronie i zbroje ale to jutro

chetni pisac pw zeby zrobil ktos prezke nagroda Posada GM :) Prosze o wyrozumiałość.

Opublikowano

Co to ma być? To prezka ? No sry bo nie wiem.Kto będzie grał na serwie? ty i reszta gmów którym się pózniej znudzi?.

Nie dzięki za taki serwer.

+Edit

Haha za prezke można dostać GM-a.

Zaraz napalone 12-latki rzucą się na to.

Opublikowano

Nikt nie za gra na servie, nic się nie dowiedziałem... a w ogóle jak dwie sieci to naprawdę nie ma sensu grać :P

jak sie nie dowiedziales to sobie kurde zobacz pliki derina i nie zgrywaj kozaka... napisalem ze pliki derina nic nie edytowane tylko ceny i ulepszacze usunąłem tępaku.

Opublikowano

emm zrob 3 siec Pls bo nie moge wejsc ;c a i co do rekrutacji gdzie podanie ?:)

mr76n6.png
Opublikowano

serw off prosze admina o zamkniecie tematu bo zjebalem instalując pliki ;DD robie następny chętni na GM pisać PW i prosze o pomoc w tworzeniu komunikacja skype.

Opublikowano

Prawie nic się nie dowiedzialem wszystko na odpieprz, Poprawisz dasz ss handlarzy itp. to moze zawitam..

Generator: http://krystian.xaa.pl/mt2/index2.php

warunki mi stawiasz? chyba cie cipka swędzi,nie chcesz to nie graj nie będziemy płakać za tobą :)

Nooo prezka faktycznie jest słaba .

I też nie podoba mi się nazwa servera ^^

z jakiego powodu /? bo co myślisz ,ze daje eq z navicat? myślisz ,ze jestem głupi hasło do navi też zmienione ^^ nie chcesz to nie graj ,za tobą także nikt nie bedzie płakał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...