Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może ktoś polecić program do streamowania i pomóc mi w jego ustawieniach? Xsplit raczej odpada. Nie wiem jak go ustawić a koledzy mieli duże lagi oglądając, podczas gdy ja miałem normalnie 60fps.

Opublikowano

Witam, może ktoś polecić program do streamowania i pomóc mi w jego ustawieniach? Xsplit raczej odpada. Nie wiem jak go ustawić a koledzy mieli duże lagi oglądając, podczas gdy ja miałem normalnie 60fps.

jaki masz internet? Jak masz upload ponizej 2,5mb to sie nie dziw ze koledzy mieli lagi

Opublikowano

dokładnie tak.
Jak ja chciałem spróbować streamować to film co prawda się nie ciął, ale miał opóźnienie 2/3 minutowe, co na streamie jest dużym opóźnieniem

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...