Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

coś dziwnego

hlz12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zrobić formata, wgrałem nowy system, ale teraz dzieje się coś dziwnego , włączam pierwszego metka jest ok , ale włączam drugiego i co wyskakuje jakiś komunikat , którego nie jestem w stanie przeczytać, i od razy wyłącza się kąp, co zrobić ?

Opublikowano

Jak Ci pomożemy jak nie znamy problemu.. opisz ten błąd, wrzuć ssa. To jak by iśc do lekarza i powiedziec "Że mnie boli"... ale co boli ? Gdzie boli ?

Najtańsze tusze do HP z wysyłką 24h

Opublikowano

Jak Ci pomożemy jak nie znamy problemu.. opisz ten błąd, wrzuć ssa. To jak by iśc do lekarza i powiedziec "Że mnie boli"... ale co boli ? Gdzie boli ?

windows xp

Opublikowano

SS-a nie da się zrobić! bo on nie zapisuje się w pamięci komputera , a więc od razu po wyłączeniu kompa się kasuje !

Problem wygląda tak włączam kompa, potem neostradę, potem pierwszego metina, potem drugiego metina , i zawsze wtedy kiedy włączam drugiego komp nawala pojawia się komunikat "podczas dostępu do C/program files/neostrada/neostradatp .. coś jeszcze " po czym około pół sek i komp się wyłącza

Opublikowano

mam modem, ale zanim zrobiłem formata wszystko było ok

poza tym troche dziwne, bo pierwszy metin działa ok, ale problem, kiedy włączam drugiego

Opublikowano

Pierw napisałeś, że w komunikacie wywaliło, że dysk zapełniony potem napisałeś coś neostradzie. To co w końcu CI wyrzuca ? Czy obydwa naraz ?

Opublikowano

To może nie dysk tylko pamięć operacyjna (RAM).

Poprostu masz albo jej za mało ..

W sumie to się troche dziwne może wydawać ,ale wyłącz wszystko co zbędne gg skype i inne programy .

I dopiero zobacz .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Po prostu masz za mało pamięci.

Wynika to z tego, że masz włączonych wiele programów/gier na raz. Wyłącz wszystkie programy jak grasz w metka. Ew. możesz przeczyścić kompa ze zbędnych programów.

A jeszcze ile masz ramów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...