Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakiego supporta kupić za 450?

Krwawyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybko potrzebuję supporta ale za dużo ip ja nie mamm więc muszę kupić któregoś za 450 i moje pytanie ejst następujące którego supporta kupić na rankedy?

Opublikowano

Kayle, zabierasz 2 kille i maszynka do zabijania 1v1 praktycznei nie do zabicia :X no i ten slow na 5 poziomie jest booski :D przeciwny ADC ci nie ucieknie :X

Opublikowano

nunu ziomuś

www.solomid.net/guides.php?g=42150-iplaynunu-nunu-build-guide

gram z tym buildem

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

oo wlasnie kayle tez moze byc , ale chyba lepiej sprawuje sie na topie, ofensywny item na nunu to roa albo rylai , niezle itemy na ta postac

Opublikowano

@up

gościu pytał o supporta..

Opublikowano

@up

każda postać może być na suppa, zależy tylko jak dobry bd ten supp. Zilean jako supp na bocie z byle jakim ad koksi.

Opublikowano

Najlepiej Nunu - długo trzyma na linii dzięki Q, zwiększa att i movement speed twojego adc dzięki W +ulti które dobrze odpalone niszczy teamfight w kilka sekund

Opublikowano

Kayle, zabierasz 2 kille i maszynka do zabijania 1v1 praktycznei nie do zabicia :X no i ten slow na 5 poziomie jest booski :D przeciwny ADC ci nie ucieknie :X

Dokładnie, jeżeli uważasz że kayle jest słabym supportem to szczerze jesteś idiotą, kayle trochę się marnuje na supporcie, ale jeżeli już musisz to nim graj, tons of damage, slow, range/melee dzięki skillowi "e" o ile pamiętam, ale nie dam sobie ręki uciąć.

Take it easy my friend

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...