Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinanie się komputera

Enigmane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie ten temat napisać , wiec jak coś to proszę o przeniesienie go.

Potrzebuje pomocy w sprawie zmniejszenia lagów (ścina mi się) na serwerze Metina2 priv Ravia.eu, mam dość stary komputer :

System

Microsoft Windows XP Professional

Wersja 2002

Dodatek Servic Pack 3

INTEL Core2 Extreme

Intel®

Pentium® 4 CPU 3.00GHz

2.99 GHz. 1,00 GB Ram

Rozszerzenie adresu fizycznego

Dołączam Screen

http://imageshack.us...eztytuujwy.png/

Karta Graficzna

NVIDIA GeForce 6600 LE

Dołączam Screen

http://imageshack.us.../825/dddwv.png/

Zmieniałem ustawianie , grałem na małym oknie i dalej lagi , programy wszystkie wyłączone , proszę o pomoc , naprawdę chciał bym pograć ale te ścinki , to maskara .Proszę o szybkie i sensowne odpowiedzi .

mca.png

Opublikowano

Jakoś z 2 miesiące , długo go nie używałem , nie miałem internetu , skan robiłem miałem 3 plik zainfekowane usunąłem je i dalej to samo , sprubuje z Cclenerem , ale wątpię czy to coś pomoże .

mca.png

Opublikowano

Pomysłowe - dodać takie dodatki i usprawnienia dla wyglądu przy 1 GB Ramie. Zacznij od usunięcia tych dodatków, tj. wygląd okien jak na Windows 7, przeczyszczenie komputera CCleanerem oraz włączenie gry poprzez GameBoostera.

Opublikowano

Defragmentacja dysków, ccleaner jak wyżej, troszkę mało ramu :<

i ew. Gamebooster ale on nie wiele pomoże

Opublikowano

Spróbuj nadzwyczjaniej pozbyć się róznego rodzaju szkodników, robactwa i virusów.

Ewentualnie pozamykaj wszystkie niepotrzebne procesy które kolidują z ramem lub siecią.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...