Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ MineSky ■ [1.4.7][SkyBlock][30S][Dedyk]

TheMatiioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg MineSky

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: Skyblock

strzalka.gifSloty: 30-50

strzalka.gifIP: s2.pixelteam.net:25745

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

strzalka.gifTeamSpeak3: s2.pixelteam.net:9989

Administracja5.png

Laskowy,Misiaczek0321

pluginy3.png

Te które muszą być :3

InformacjeDOT3.png

Jest to serwer SkyBlock.
Całe pliki jak i mapa są zrobione prze zemnie!
Serdecznie zapraszamy!
UWAGA!
Jeżeli kupisz konto vip W tym tygodniu dostaniesz je na zawsze! :3

To nie żaden Dbl!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Droga administracji informuję, iż serwer został w pełni oddany użytkownikowi ThaMatioo, więc proszę zamykać tematu powodem, że jest to double topic. To nie jest Kwadratowa Masakra tylko Skyblock dla każdego gracza.

Pozdrawiamy Ekipa MineSky.

Opublikowano

Pozdrawiam typka DaKu. :)

Najpierw mnie wyzywał, później się już wkur*iłem i też wyzywałem ,ale to on zrobił to pierwszy. :)

Dzieciaczek ma 15 lat (bez obrazy dla 15 i mniej ,ale ten osobnik zachował się jak 8letnie dziecko lub gorzej. ;/)

SS co było na początku. :)

41399630167477242182.png

Rozmowa z H@ serwera na TS. :)

37060851027018311592.jpg

Groźby sądem :D :

54472998977075115578.jpg

a tu macie pozdrowienia od graczy tego serwera. :)

13305371429203336445.png

Pozdrawiam. :)

PS. Admini mnie prawie błagali zebym nie dawał ss :D

PS2. Ja to VideFullCide i XWNX

PS3. Grozimi mi "SONDEM". ahahah :D

Opublikowano

Pozdrawiam typka DaKu. :)

Najpierw mnie wyzywał, później się już wkur*iłem i też wyzywałem ,ale to on zrobił to pierwszy. :)

Dzieciaczek ma 15 lat (bez obrazy dla 15 i mniej ,ale ten osobnik zachował się jak 8letnie dziecko lub gorzej. ;/)

SS co było na początku. :)

41399630167477242182.png

Rozmowa z H@ serwera na TS. :)

37060851027018311592.jpg

Groźby sądem :D :

54472998977075115578.jpg

a tu macie pozdrowienia od graczy tego serwera. :)

13305371429203336445.png

Pozdrawiam. :)

PS. Admini mnie prawie błagali zebym nie dawał ss :D

PS2. Ja to VideFullCide i XWNX

PS3. Grozimi mi "SONDEM". ahahah :D

Po wiem raz i jasno ten osobnik sam rozpoczął kłótnie pisząc że "jesteśmy żałośni" . Ponieważ na 30-50slotowy serwer jest 2 adminów i 2 sponsorów(co jest oczywiste że dam im op'a za to że mi fundują serwer) Na to jeden z sponsorów się zdenerwował i powiedział że jak mu się coś nie podoba to niech "Wypierdziela"

Na co on zaczoł go wyzywać od dzieci itp... (Szkoda że tego dalszego nie wkleił -_-) Następnie osobnik ten na ts3 pisał mi(jest to w przed ostatnim ss) że zrobi atak "Ddos" Na nasz serwer a w regulaminie jest wyraźnie napisane że "Jakiekolwiek działanie na szkodę serwera grozi sądem" Wiec mam jego ip i kiedy atak Ddos będzie na mój serwer jest w sam raz na policję...

to tyle na ten team dziękuje i zapraszam na serwer :3

Opublikowano

Przecież większość graczy się z Ciebie śmiała, a tego to już nie ująłeś.. Cóż za zbieg okoliczności, człowiek który w ogóle nie panuje nad sobą, nie poważny oraz arogancki w stosunku do innych graczy. Staramy się wyciągać wnioski z czegoś takiego, ale poradzić możemy tylko banicją na tego osobnika. Administracja zażenowana jego ostatecznymi krokami na serwerze, wszedł spalił wszystkie rzeczy graczy bezczelnie wyszedł oraz napisał 'XD'. Po czym zagroził 'ddosem' na nasz serwer. Z Administracją hostingu serwera pixelteam znam się, a oni już nie będą się z nimi bawić, a zgłoszą sprawę do prokuratury. Tyle w temacie.

@EDIT.

Cholera, czekam na tę odpowiedź tego bujaczka, ale ani śladu. Ze współzałożycielem pixelteam skonsultowałem się w sprawie ataku ddosu, jak będzie, bo się tak chwalił.. Exclusive, VideFullCide, XWNX, który się tak wymądrzał, że studiuje prawo. Wyskakuj mi z paragrafami.

Opublikowano

Jakoś tylko ty masz jakiś problem. :)

Były tam moje i tylko moje itemki, mogłem z nimi zrobić co chciałem. :)

DDoS będzie ok 12-14 ,bo nie zrobie z jednego komputera DDoS'a ... :) Poczyta o tym troszkę. ;)

Pozdro pajacu. ;D

@nie mam zamiaru się tu wypowiadać, ponieważ wasz poziom konwersacji jest zbyt niski ,a mi się nie chce do niego zniżać. :c

Opublikowano

Nie jestem administratorem tego serwera, ani nie mam nic wspólnego z serwerem, ale tą sprawą się zajmiemy bardzo dokładnie. Dwie osoby są pełnoletnie ja i laskowaty, więc spokojnie 'bez rodziców' możemy rozwiązać takową sprawę przed prokuraturą, właśnie prowadzimy konferencję na skype nt. twojego ddosa oraz zachowania, rób ddosa śmiało. Znaleźliśmy odpowiednie oświadczenie jakie mamy napisać i wdrążyć sprawę na policję za ddosy. Niestety, ale rodzice będą musieli wyłożyć trochę pieniążków na nową maszynę, a my się postaramy o tą NAAJDROŻSZĄ :) Zaraz dojdzie do konferencji założyciel pixelteam'u, a on nie cierpi takich szkodników, bachorów jak Ty.. Ehh, kolejna rodzina, która dowie się jaki synuś jest odpowiedzialni za internetem.

Opublikowano

Ty lepiej chłopie szykuj się na ostrą karę od rodziców :) Już możesz zaczynać usuwać archiwum z gadu-gadu.

@EDIT

Oczywiście pierw zddosuj nam serwery, hakerze.. xD - W ogóle synku teraz doszliśmy do wniosku, że niezły mutator głosu używasz. HEHE

Opublikowano

Zapraszam fajny serwer hehe

50 postów - Jest

100 postów - Jest

200 postów - Nie ma

300 postów - Nie ma

500 postów - Nie ma

1000 postów - Nie ma

Dawaj + oczywiście jeśli pomogłem ;p

Kocham MpcForum :)

18706.png

mca.pngmca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...