Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cheaterzy i nie wczytujące się wyścigi

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem (wyrażę się brzydko), że mnie po prostu wkurwia to, że w NFS World są tacy hackerzy. Raz że chce zrobić wyścig np. sprinta i nie chce się za żadne skarby wczytać, muszę wyłączać grę i liczy mi do profilu jako N/U. Druga rzecz: Widzę na mapie, że jestem pierwszy. Nagle w dziwny sposób widzę, jak auto "teleportuje się" przy mnie albo dalej i jest pierwszy na mecie. Dodatkowo potrafi mnie zablokować hamując przede mną (poprzez teleportację) i że ten cheater tak skręci, że się zatrzymuje i jestem ostatni ! Jak można temu jakoś zaradzić, bo przez to dalej nie chce mi się w to grać.. Jadę szybko i w wyścigu mam najlepszy wóz.. A i tak jestem trzeci na mecie a zwycięzcy mają gorsze auta. JEst sposób na jakieś zaradzenie/blokadę? Umieszcze za chwile lub potem SS (jak się uda) z tymi hackerami.

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

EA ma gdzieś cheat'erów, nie blokuj, raportowanie nie działa. Chcą sobie tylko zarobić!

Rozwiązanie?

1.Możliwe że masz mini lagi (jedzie się płynie, tylko widzisz jak inni kierowcy się tak jakby zacinają, zmień rozdzielczość)

2.Sam graj na hack'ach.

Opublikowano

Kowboju, skarżysz się na cheaterów na forum, które w większej mierze poświęcone jest własnie cheatom. Zaradzić temu się nie da, po dojechaniu do mety masz opcję "Zgłoś kierowcę" wybierasz odpowiednią kategorię i opisujesz problem (Po co? Nie wiem, i tak nie dostanie bana...) Co do teleportowania , spotkałem się już z czymś takim, to tez jest cheat, polegający na tym, że koleś w ogóle nie rusza, a potem albo w magiczny sposób jest na liście jako zwycięzca, albo po prostu pojawia się przed Tobą i wjeżdża jako pierwszy. Jeżeli nie ładują Ci się wyścigi, to resetnij grę, prawdopodobnie coś się u nich znów pieprzy (psuje). Faktem jest, że ostatnio nie da się grać, bo non stop wyskakuje komunikat "Za mało pamięci" "Błąd krytyczny" etc.

Opublikowano

EA ma gdzieś cheat'erów, nie blokuj, raportowanie nie działa. Chcą sobie tylko zarobić!

Rozwiązanie?

1.Możliwe że masz mini lagi (jedzie się płynie, tylko widzisz jak inni kierowcy się tak jakby zacinają, zmień rozdzielczość)

2.Sam graj na hack'ach.

Proszę, wyjaśnij mi punkt 2, bo chyba go nie zrozumiałem.

Opublikowano

"Za mało pamięci" "Błąd krytyczny" Też tak miałem jak pojechałem na wieś i jak gdzieś jechałem np: zbierać diaxy to mi to wyskakiwało :( Ale teraz jestem u sb i nie mam tego błędu :)

Opublikowano

Jeżeli grają normalni gracze to wszystko jest normalne. Więc może faktycznie jest to jakis cheat. Szkoda, że się nie interesują tym.. W końcu wszyscy będą cheatować :D A i ja nie mam do tej gry hacków, ale mam zamiar wypróbować

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Proszę, wyjaśnij mi punkt 2, bo chyba go nie zrozumiałem.

Wybór jak w biedronce:

http://www.mpcforum.pl/forum/560-need-for-speed-hacki-boty-trainery/

Ściągnij, odpal grę, potem hack. Gotowe! (nie wszystkie tak sie odpala)

"Za mało pamięci" "Błąd krytyczny" Też tak miałem jak pojechałem na wieś i jak gdzieś jechałem np: zbierać diaxy to mi to wyskakiwało :( Ale teraz jestem u sb i nie mam tego błędu :)

To była wina komputera nie cheat'ów, albo w mniejszym stopniu internetu.

Dlatego że to jest komunikat systemu, nie gry!

Opublikowano

Okej wypróbowałem takie 2 cheaty i jestem zadowolony, bo ustawiłem je na automatyczne robienie wyścigów i mam już ok 700.000 kasy :D Niedługo sobie kupuje jakiś lepszy wóz i dokupiłem sobie mnożnik kasy więc będzie szybciej i lepiej :D Nazbieram kasy jak najwięcej, wykorzystam tem 100% więcej :)

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...