Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Annie - Maszyna do zabijania

Inkubator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może tak popiszemy o Annie ? :P

Zazwyczaj na poczatku ma problemy z maną, no ale ok. 12 lv jest

istną maszyną do zabijania.

Ma mało HP, ale DMG niezłe,

Opiszcie coś o niej, bo mam zamiar na rankedach wbijać ;p

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na rankedach bym nią nie szalał ponieważ jest zbyt łatwa do zabicia. Lepiej grać Le Blanc ona ma porównywalny burst i jest bardziej mobilna

Opublikowano

z tego co wiem to CD tez sa lekka przeszkoda, i nei bardzo wiem co mam ci o niej napisac ;/ fajnie wyglada ^^ ale chyba duzo postaci ja kontruje, (tak mi sie wydaje)

Opublikowano

Mi na midzie ladnie nia szlo, gralem na akali i ja rozwalilem. Nie jest wcale papierowa jak ja dobrze zbudujesz

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

2 Dorany - Rod - Rabadon - Maska - Void - Guardian/Zhonyia.

Tak ją zazwyczaj buduje i siekam :0

PS Nigdy nie miałem na niej problemu z maną, nie wiem jak to ci się dzieje :)

Opublikowano

Q/R - stun E-uzywany chyba tylko żeby szybciej mieć stuna :D i W - też dobry dmg i można ładować stuna bez targetowania ANNIE TO BURST MACHINE

Opublikowano

Anką carruje się rankedy, tyle powiem, po 9lvlu z Q+W dla przeciwnego AP ściągasz prawie połowe hp +gank junglera= pewny kill, bardzo mocne AOE (czego LeBlanc nie posiada), AOE Stun co kilka skilli, dobra kontra na nafeedowanego ADC (tarcza która działa lepiej niż Thornmail)

Opublikowano

Annie ma potworny zasięg. I potężne kombo. Grałem po tym reworku to na 1 lvlu zdobyłem FB i potem jechałem fizza jak chciałem.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Annie ma problemy z maną? Jak nie potrafimy last hitować z Q to tak.

Zasięg skilli ma duży, jej burst jest po prostu op, do tego te stuny.

Ania jest całkiem fajna, ludzie nie potrafią przeciwko niej grać bo nie jest tak bardzo grana.

w83od2.jpg

Opublikowano

Grałem nią ale specjalnie nie przypadła mi do gustu. Ładny skill do farmienia, stun. Według mnie na kombo nikogo nie ściągnie bo ma troche duże cd. Zasięg duży, ciekawe jakby się nią grało pod ad :D

Opublikowano

Annie była dobra w s1/2, teraz to nie ta meta. Jest za mało mobilna. Chociaż jeśli chodzi o samą postać to dmg ma okej, z maną nigdy nie ma problemów dzięki Q, obszarowy ult jest tak dobry jak ult np. ori, morg.

Opublikowano

Annie bardzo dobrze sieka mimo że nie jest mobilna to zabija na combo. Na dodatek ma ułatwioną farmę dzięki odnawiającą się maną za zabicie minionka :)

Nie jest to mój main ale od czasu do czasu lubię nią pograć.

Opublikowano

farex gowno wiesz, właśnie w s3 z nowymi itemami i poprawkami annie idealnie pasuje do mety

Annie nic nie ugrasz.. Myślisz, że czemu nikt ją na turniejach nie gra? Nie jest viable.

Countruje ją każda postać trzymającą ją na dystans.

Opublikowano

Annie nic nie ugrasz.. Myślisz, że czemu nikt ją na turniejach nie gra? Nie jest viable.

Countruje ją każda postać trzymającą ją na dystans.

No to że nie jest na turniejach nie znaczy że nie jest grywalna... Jest 111 chempów więc ciężko żeby każdy się pojawił. Zresztą zauważyłem że annie ma bardzo duży zasięg AA a skille tez nie mały

PS zaimponowała mi twoja spokojna reakcja, spodziewałem się flame itp.. Duży + dla cb

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Annie była dobra w s1/2, teraz to nie ta meta. Jest za mało mobilna. Chociaż jeśli chodzi o samą postać to dmg ma okej, z maną nigdy nie ma problemów dzięki Q, obszarowy ult jest tak dobry jak ult np. ori, morg.

Mety Ci sie chyba pomylily.

Czy ja wiem annie to dobry pick ale mozna ja kontrowac wieloma postaciami. Jednak burst ma ogromny

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

W tej mecie liczy się mobilność, aczkolwiek annie to bardzo silny pick, lubię nią pograć.

Gdy złapiemy kilka killi to wystarczy q+w+r+q i kolesia nie ma, ale przez słabą mobilność nieraz jesteśmy zmuszeni flash+q+w+r+q.

Opublikowano

nie podchodzi mi ta postać ;/

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Annie 6 lvl po czym Flash + Ult ze stunem <3

Na 90% masz killa.
Z maną nie ma żadnych problemów - Q

Może i faktycznie nie jest zbyt mobilna, ale łatwo nabić stuna i zwiać się da.
Teraz dodatkowo Seraphin daje tarczę, więc można próbować grać z Archangelem, żeby trochę survi zwiększyć.

Można by powiedzieć, że Annie to Riven na mida - dobry początek i mamy snowball ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

ONA MA AOE STUNA !!! Do tego 2 AoE skille które mają potężny DMG, może wszystkim enemy zdjąć pół hp zestunować i żeby reszta teamu dobiła. Kontruje właśnie te mobilne postacie jak ahri, fizz, katarina. Wy chyba piszecie, że niemobilna postać nie na tą metę tylko dlatego, że inni tak piszą ..... Więc niby dlaczego jedna z najbardziej mobilnych postaci jak nidalee nie najczęściej jest spotykana ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...