Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kto gral w gladiatusa albo gra

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka a otoz moje pytanie . Gdzie i najlepiej idzie sprzedawac zarlo na rynku . bo chce zrobic killera na bardzo niskim lvl tzn 5lvl - bo wtedy jest rynek on . I na ktore servie dobrze sie sprzedaje i wmiare drogo xD

A ten norweski server jest naprawde bez pushu ? Ktos sprzedaje na allegro zloto na nim ale chyba regulamin regulaminem .

BUM

Opublikowano

Ja swego czasu, kiedy jescze gralem w gladiatusa stworzylem minikillera na s8, glownie postac byla nastawiona na handel zarciem, a kase pakowalem w treny.

Kupowalem jedzenia pierwszo-levelowe, patrzalem na rynku jaka jest najnizsza oferta, np. jablka. Jezeli najnizsza oferta byla za 90 zlota to ja wystawialem za 89 i schodzilo szybko.

Opublikowano

hazeR, bidne czasy, oj bidne.. :D

Teraz byś pewnie nie poznał nowego gladka, aczkolwiek jestem zdania, że stary był lepszy ;)
Bez żadnych skrzyń, strojów..a najlepsze było to, że się nie dostawało expa za lochy i CT ;D

Opublikowano

hazeR, bidne czasy, oj bidne.. :D

Teraz byś pewnie nie poznał nowego gladka, aczkolwiek jestem zdania, że stary był lepszy ;)

Bez żadnych skrzyń, strojów..a najlepsze było to, że się nie dostawało expa za lochy i CT ;D

hm..ja grałem w gladka 2 lata temu i teraz chce wrócić.. potrzebuje serwera na ktorym jest drogo , znacie moze ? =P

Opublikowano

Ja polecam serwer na niemieckim gladiatusie (gladiatus.de) prowincja 201.

Jest to serwer 201 - 5 razy szybszy od normalnych, ciekawie sie tam gra.

Zaczalem grac wczoraj i juz mam 6 level.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...